De'ale scolii

Momentele anului scolar

  1. Septembrie - Incepe scoala. Copii din clasa 1 vin deja de sambata. E traditional sa aduca coifuri mari pline cu bomboane.
  2. Octombrie - Clasele 1-4 organizeaza "procesiunea luminilor". Copii formeaza un grup mare si merg prin oras cu lumini si muzica. Clasele 5-6 trebuie sa descopere o "comoara" care se afla undeva in curtea scolii. Surpriza este caci comoara contine litere, care sunt ascunse intro balta de lipici. Iar dupa aceea trebuie sa formeze cu ajutorul literelor un cuvant. Clasa care formeaza cel mai repede cuvantul a castigat.
  3. Decembrie - Concertul de Craciun. Fiecare face "ce poate": unii canta la instrumente, iar altii din voce. La finalul concertului jucam si o piesa de teatru.
  4. Ianuarie/februarie - Carnaval. Copii si profesorii se costumeaza si isi picteaza fetele in diferite culori.
  5. Aprilie - Tabara de limba engleza. Cei mai buni 6 vorbitori de engleza din clasa a 6 a se duc pentru o saptamana in tabara. Ei locuiesc la o cabana si trebuie sa vorbeasca numai in engleza.
  6. Mai - O saptamana de proiect. Facem proiecte in clase diferite. Copii din clasa 6 fac proiecte cu cei din clasa 5. La sfarsitul acestei saptamani se organizeazo o serbare.
  7. Iunie - Ziua sporturilor. Se organizeaza la sala de sport. Cei mai buni sportivi din toate clasele participa la acest concurs. Se fac alergari, sarituri in lungime, se joaca fotbal, baschet si alte sporturi.
  8. Iulie - Sfarsit de an scolar. Se inmaneaza diplomele. Noi terminam scoala intotdeauna miercurea. Incepe vacanta.

4 comments:

Anonim spunea...

Foarte interesant, nu stiam. Unde faceti carnavalul?

Unknown spunea...

Noi organizam carnavalul in sala de sport.

Anonim spunea...

Si mai am o intrebare: Unde se duc copii care trebuie sa vorbeasca numai engleza?

Unknown spunea...

Anul trecut au fost in tabara de la Rügen. Este cea mai mare insula a Germaniei situata la Ostsee (Marea Baltica). Cred ca la anul intru si eu in primii 6 si merg in tabara.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit