De'ale scolii

Weihnachtsmarkt - Pietele de Craciun din Germania

Anual, la sfarsitul lunii noiembrie, in Germania, se deschid in 85 de orase piete de Craciun, fiecare dintre acestea avand cate ceva specific, care ii face pe turistii din intreaga lume sa vina si sa descopere o traditie care dateaza de secole. Iata care sunt cele mai atragatoare piete de Craciun din Germania:

1. Nürnberg – de peste 400 de ani, in luna decembrie, in centrul orasului se desfasoara cel mai frumos spectacol de Craciun din lume. Faimosul Christkindlmarkt atrage turistii prin casutele de lemn in care se servesc mancaruri si bauturi traditionale si prin cadourile si decoratiunile de Craciun.

2. La Köln exista sase piete de Craciun. Cea mai veche piata de Craciun din oras se desfasoara la Neumarkt, dar cea mai indragita este Medieval Christmas Market.  Medieval Christmas Market loc este vizitatade doua milioane de vizitatori.

3. In Berlin se afla in fiecare an de zeci de piete de Craciun, vizitate de milioane de curiosi din toata lumea. Cea mai populara este piata aflata in fata bisericii imparatului Wilhelm.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit