De'ale scolii

Cele mai fotografiate locuri din lume

Care orase si obiective turistice sunt cele mai fotografiate? Oamenii de stiinta vor sa stie asta cu exactitate. Ei s-au uitat la mai mult de 30 de milioane de fotografii, le-au ordonat si au facut un top. Pentru majoritatea oamenilor este fotografiatul o activitate pe care o fac de placere pentru a avea amintiri frumoase. Dar ce orase si ce obietive turistice sunt cele mai fotografiate de catre vizitatori? Oamenii de stiinta americani au deja un raspuns. Raspunsurile sunt interesante.

Cele mai fotografiate orase (locurile 1-10): New York, Londra, San Francisco, Paris, Los Angeles, Chicago, Washington, Seattle, Roma und Amsterdam. Capitala Germaniei, Berlin ocupa locul 14, in fata oraselor populare Las Vegas (15), Florenta (16) sau Venetia (21).

Cele mai fotografiate obiective turistice din lume (locurile 1-7): Turnul Eiffel in Paris, Trafalgar Square in Londra, Muzeul de arta Tate Gallery in Londra, Big Ben in Londra, Catedrala Notre Dame in Paris, London Eye tot in Londra si Empire State Building in New York.

In Berlin cele mai fotografiate obiective turistice (locurile 1-6) sunt: Poarta Brandenburg, Reichstag, der Potsdamer Platz, Domul din Berin, Turnul de Televiziune si Checkpoint Charlie.

1 comments:

Alexandria spunea...

Parisul e foarte frumos. chiar sunt multe de fotografiat acolo

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit