De'ale scolii

Cele mai frumoase desene animate

La Wikipedia exista un articol care ne spune care sunt cele mai vizionate desene animate din lume. Cele mai frumoase desene din toate timpurile le gasiti aici. Fiindca eu nu am auzit de multe dintre aceste desene animate, va propun un top facut de mine. Sa vedem daca mai imi amintesc. Aceste desene nu se dau la televizor in Germania. Decat Scooby Doo.


1. Viata lui Louie
Personajul principal este Louie Anderson, un baiat de 8 ani, cam grasut. Andy Anderson, tatal lui Louie, exagereaza de fiecare data inventand povesti din razboi in care el salveaza lumea. El a lucrat ca bucatar si purta porecla de "Fundulet". Masina lui este un Rambler clasic la care nu ar renunta pentru nimic in lume. Helga Anderson este mama lui Andy pe care il critica mereu ca nu a putut sa ajunga si el ca unchiul Erick, care are foarte multi bani. La scoala pe Louie il necajeste tot timpul Glen Glen, iar Jeannie Harper, fata de care ii place lui Louie, il protejaza.

2. Familia Flinstone
Familia Flinstone prezinta viata de zi cu zi a unui cuplu (Wilma si Fred Flinstone) si a prietenilor lor (Betty si Barney Rubble). Actiunea desenului animat se petrece in "epoca de piatra". Familia Flinstone locuieste alaturi de vecinii si prietenii ei cei mai buni in orasul Bedrock. Acestia duc o viata asemanatoare celei din ziua de azi, avand parte de aceeasi tehnologie ca cea din prezent, insa adaptata la epoca de piatra. Majoritatea lucrurilor sunt facute din piatra, animalele dominante sunt dinozaurii, mamutii si tigrii preistorici, masinile sunt din lemn, iar imbracamintea lor este confectionata din piele de animale.

3. Copii de la camera 402
Serialul prezinta aventurile rautacioase ale unei clase pline de elevi carora le place foarte tare sa se distreze la scoala. In aceasta clasa exista un baiat pe care il cheama Jessie McCoy si care mereu incearcy si scape de teste, dar este mereu prins de invatatoarea lui. Mama lui il pune de multe ori in situaţii jenante. Jessie este bun prieten cu Vinnie Nasta. Arthur Kennet Van der Wall este un baietel afacerist si profitor care scoate bani din orice. Polly McShane este o fetita mandra, care a venit din Lituania si este foarte pasionata de linguri.

4. Inspector Gadget
Inspectorul Gadget era de fapt un robot. El lucra ca inspector de acolo provine si numele "Inspector Gadget". El putea sa zboare, sa isi extinda mana si multe alte lucruri pe care un om normal nu le putea face. Il ajutau nepoata lui si catelul acesteia. El purta tot timpul costumul lui. El rezolva fiecare caz care i se inmana, iar adversarul lui era Doctorul Gheara.

5. Scooby Doo
Cea mai cunoscuta varianta a desenului animat este cea in care patru adolesceti, Fred "Freddy" Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley, Norville "Shaggy" Rogers si cainele lor vorbitor "Scooby-Doo" calatoresc in jurul lumii cu dubita lor numita "The Mystery Machine" rezolvand mistere legate de monstrii, fantome si personje inspaimantatoare. Fiecare personaj in parte are farmecul lui si este recunoscut pentru calitatile sau defectele sale. Fred este liderul si detectivul in cauza, Velma este cea inteligenta care analizeaza intodeauna situatia si gaseste solutii, Daphne este mai mult un pericol public si o fire vulnerabila, iar Shaggy si Scooby-Doo sunt doi lasi, mancaciosi care nu vor neaparat sa dezvaluie mistere.

6. Naruto
Personajul principal al acestui desen animat este Naruto Uzumaki, un ninja adolescent, plin de energie si hiperactiv. El este intro continua cautare de lucruri noi si parcurge drumul maturizarii, vrand sa devina Hokage, unul dintre cei mai puternici ninja si de asemnea liderul satului Konohagakure (Satul ascuns intre Frunze). In urma cu doisprezece ani, Demonul Vulpe Cu Noua Cozi ataca satul Konohagakure si provoaca daune mari si moartea multor oameni. Liderul satului la acea perioada se hotaraste sa-si sacrifice viata, astfel sigiland Vulpea in corpul copilului Naruto, urmand ca acesta sa fie respectat de sateni pentru ca tine inchis in el demonul ce putea distruge intregul sat. Naruto parcurge drumul spre indeplinirea visului sau, impreuna cu doi buni prieteni Sasuke Uchiha si Sakura Haruno, tineri ninja cu care formeaza echipa condusa de profesorul Kakashi Hatake.

7. Tom si Jerry
In aproape fiecare episod scenariul se bazeaza pe incercarile lui Tom, un motan alintat, de a-l prinde pe Jerry, soricelul maro ce ii sta mereu prin preajma. De foarte putine ori se intampla ca Tom sa-l prinda pe Jerry si asta din cauza naivitatii motanului. Pe langa cele doua personaje principale, isi fac aparitia si alte caractere precum Tuffy, micutul prieten a lui Jerry, Killer, buldogul puternic care il fugareste pe Tom sau Mother Two-Shoes, stapana casei in care locuiesc personajele principale.

8. Bugs Bunny
Deseori Bugs Bunny are puterea de a schimba realitatea dupa bunul plac si chiar de a se juca cu legile fizicii, fiind considerat cel mai istet personaj de desen animat. Cu toate astea, daca devine rautacios si egoist toate puterile lui dispar, nereusind sa-si invinga adversarul. Unul dintre cei mai cunoscuti dusmani ai sai este vanatorul Elmer. Iepurele animat si-a facut aparitia de-a lungul timpului in peste 150 de seriale.

9. Laboratorul lui Dexter
Toata actiunea desenului animat se invarte in jurul baiatului genial Dexter, care detine in secret un laborator ascuns dupa biblioteca din camera sa. El este singurul care are acces in acest laborator insa, curioasa lui sora pe nume Dee Dee, reuseste sa se strecoare de fiecare data inauntru. Acesta este motivul pentru care cei doi frati o tin intr-o continua cearta. De asemenea, Dexter are si un rival numit Mandark, un baiat la fel de inteligent ca si el, cu care se intrece in experimente.

10. Johnny Bravo
Johnny Bravo are incredere in fizicul lui, insa de fiecare data cand vrea sa abordeze o fata o da in bara. El este obsedat de femei si pe parcursul tuturor episoadelor nu face altceva decat sa incerce sa le agate, insa primeste in schimb palme, pumni sau chiar batai adevarate. Atunci cand vede ca treaba nu a decurs asa cum isi dorea, nu recunoaste niciodata ca a fost penibil si spune una dintre cele mai recunoscute replici ale sale "Ma vrea". Singura femeie care il admira si are incredere in el este mama sa Bunny Bravo. De asemenea, Suzy, o fata roscata de 5 anisori care sta in acelasi cartier cu Johnny, este indragostita de acesta il urmareste, vorbeste mult si il cicaleste.

La aceste desene animate ma uitam eu cand eram mic. Ma mai uitam si la Jack, piratul cel teribil, Captain Planet, Looney Toones, Testoasele Ninja, Strumfii.


3 comments:

miru be spunea...

viaţa cu louie şi 402 sunt preferatele mele:X

Anonim spunea...

Da ! Viata lui Louie e tare :)

Anonim spunea...

Imi e dor de desenele astea...mai ales de jack piratul cel teribil dar totusi le mai gasesc si ma uit la ele.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit