De'ale scolii

Cele mai cunoscute si folosite galerii foto online

1. Picasa Web Albums este un serviciu web de photo sharing asemanator cu flickr. Acesta permite utilizatorilor sa incarce fotografii, sa le grupeze dupa albume si etichete, sa le faca publice sau sa permita accesul la fotografii doar unui grup restrans de utilizatori. Un plus fata de celelalte servicii web de photo sharing este faptul ca Picasa Web Albums comunica foarte bine cu aplicatia software Picasa. Astfel, utilizatorul are posibilitatea sa incarce fotografii direct din Picasa PC. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa selecteze fotografiile, sa dea click pe butonul de upload si gata, fotografiile sunt online.

2. Flickr sunt rivalii Google, cei de la Yahoo, au si ei o galerie foto pe care multi oameni o folosesc si nu se pot plange de nimic. Este partial gratuita pentru ca esti limitat la 200 de poze si un anumit numar de MB uploadati / luna. Multi isi fac un cont Pro (platit) aici care este destul de ieftin si sunt foarte multumiti. In cazul in care depasesti limita de 200 de poze in cazul contului gratuit, pozele mai vechi nu se sterg, ele sunt pastrate in eventualitatea unei upgradari a contului.

3. Photobucket este o alta galerie gratuita. Am auzit ca pare foarte dezordonata dar pentru un serviciu gratuit este destul de bun. Se poate folosi de exemplu pentru a posta anumite poze pe forumuri si blog.

2 comments:

miru be spunea...

flickr-ul e bun nu numai ca organizare,ci şi calitativ.aici mă refer la useri şi la pozele postate. să zicem că peste jumătate dintre ei sunt fotografi profesionişti.totodată,unii dintre cei mai buni din lume aleg flickr-ul pentru a-şi posta fotografiile. momentan îmi vine în minte Josh Sommers,care e extraordinar!
http://www.flickr.com/photos/joshsommers/314652391/in/set-72157594407063144/
(here is my fav)

Unknown spunea...

Josh Sommers chiar este un profesionist.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit