De'ale scolii

Maine este 1 aprilie

Ziua de maine va fi celebra zi de 1 aprilie, o zi in care ii pacalesti pe prieteni (sau pe profesori). Noi, baietii, ne gandim sa ii facem o poanta profesoarei de engleza. De ce profesoara de engleza? Pentru ca celei de matematica nu ii plac glumele, iar celalalte profesoare nu prea ne plac. Azi, timp de doua ore am fost la teren sa jucam fotbal si in timp ce jucam fotbal ne-am mai gandit ce gluma sa facem. Nu ne-a venit nici-o idee, dar vreau sa spun ca ne-am distrat pe cinste. Aveti cateva idei? Dar sper sa nu fie prea bune. :)

3 comments:

Crok spunea...

sa vedem pe cine fraierim :-?

Unknown spunea...

Noi i-am facut o gluma profesoarei de geografie. Aproape o jumatate din clasa i-a spus ca nu si-a facut tema (toti si-au facut tema). Dupa aceea inainte de a ne trece la fiecare cate un 5 i-am spus ca a fost o pacaleala de 1 aprilie si nu a mai scris notele.

Eu i-am mai facut o gluma unui baiat din clasa spunandu-i ca este exmatriculat din cauza notelor lui. I-am mai spus ca trebuie sa vina parintii lui sa vorbeasca cu directoarea scolii. El chiar a crezut. Dar dupa aceea i-am spus ca este o pacaleala de 1 aprilie.

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit