De'ale scolii

Duminica...

Duminica ma gandesc toata ziua ca ziua care urmeaza este luni si ca luni incepe scoala si eu trebuie sa ma trezesc mai devreme decat in weekend. Ar fi fost mai bine ca orele sa inceapa pe la ora 9:00 si sa se termine pe la ora 15:00, cu o ora mai tarziu decat se termina acum. Aproape in fiecare zi a saptamanii avem matematica prima ora si cateodata imi vine sa adorm cu capul pe masa. Probabil acum va intrebati cum de in ora de matematica... Pentru ca profesoara ne explica multe reguli, dar pentru o regula pierdem aproape toata ora. Ce este bine este ca nu trebuie sa scriem nimic, deci eu pot sa dorm. (Adorm numai cand profesoara ne tine un discurs. In celalalte ore ridic mana de foarte mule ori.)

In vacanta este foarte bine pentru ca pot sa ma culc la 12:00 si sa ma tezesc la ora 10:00. Dar in vacanta este intotdeauna plictisitor. Fara scoala este plictisitor. In timpul scolii ma culc pe la ora 22:00 si terbuie sa ma trezesc la ora 7:00. Am si noroc ca locuiesc la 150 m de scoala. Cateodata suna ceasul, ma trezesc si apoi adorm la loc si ma tezesc parintii pe la 7:30. Chiar daca ma trezesc la 7:30 nu intarzii la scoala.

Cum credeti? Mai bine in vacanta sau la scoala?


5 comments:

Anonim spunea...

In vacanta!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Majoritatea copiilor cred ca este mai bine in vacanta. Dar, daca nu va duceti la scoala, nu o sa gasiti mai tarziu un serviciu.

Anonim spunea...

Trebuie sa ai si vacanta dar scoala e importanta. Am vazut ca de obicei te cam plimbi in vacante:)

Anonim spunea...

Vacanta e frumoasaaa !

Anonim spunea...

@ Anonim, e normal ca se plimba in vacante doar e vacanta ..nu trebuie sa stai in casa toata ziua

@ cititorul de bloguri, nu a zis nimeni ca nu mai mergem la scoala ci ca e mai bine in vacanta. de ce? pur si simplu..mereu va fi mai bine in vacanta :)

Alexandru, da vara / vacanta poate deveni plictisitoare,asta daca nu stii cum sa folosesti timpul spre binele tau. poti sa te intalnesti cu colegi, prieteni, sa calatoresti, sa citesti, sa iesi la plimbari si mai sunt 1001 de lucruri. vacanta de vara e o relaxare..dupa aia iar la scoala

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit