De'ale scolii

Ce citim in vacanta

In timpul vacantei de vara, Frau Fassmann, a decis sa ne dea sa citim o carte. Si aceasta este "Ben liebt Anna" (Ben o iubeste pe Anna). Nu cred a fost o tema foarte grea deoarece cartea are numai 90 de pagini. Se aseamana mult cu Pünktchen und Anton. Cartea a fost scrisa in 1979 de Peter Härtling.

Ben are 9 ani. La inceputul clasei a IV a la Ben in clasa vine Anna o fata care a venit cu parintii ei din Polonia, orasul Katowice.

Chiar daca la inceput Ben nu o cunostea, ei s-au apropiat pe zi ce trece. Ben o insoteste pe Anna acasa. In vacanta, Ben ii scrie o scrisoare unde o intreaba daca vrea sa se intalneasca cu el. Ea ii raspunde ceva mai tarziu (scrisoarea ta este frumoasa) dar nu raspunde la intrebarea "Vrei sa te intalnesti cu mine?".

Anul viitor, si-au petrecut cateva zile din vacanta de Paste impreuna. Dupa aceea Ben s-a imbolnavit. Cand nu a mai fost bolnav, tatal Annei i-a spus ca si-a gasit un servici la Köln si familia se va muta acolo. La scoala s-au vazut si si-au luat la revedere.

Personajul meu preferat este Ben pentru ca el este haios si destept.

3 comments:

Anonim spunea...

fain de tine ca`ti place sa citesti.. na`s spune acelasi lucru despre mine :(

Anonim spunea...

As citi-o dar nu mai sunt copil.

Anonim spunea...

hai ionut nu fi rautacios, as citi`o daca as avea timp. sincer :)

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit