De'ale scolii

Cele mai ieftine destinatii de vacanta

1. Peru este cu siguranta una dintre cele mai fascinante destinatii din lume. Cu doar 25 de dolari pe zi, va puteti caza si manca decent iar cu 50 de dolari, veti putea manca la restaurante de lux, dormi la cele mai frumoase hoteluri... Ruinele de la Machu Picchu sunt reprezentative pentru aceasta destinatie, dar puteti "pierde" cateva zile in mod constructiv si relaxant si in Lima (capitala) sau in Cusco (un oras captivant ascuns inter Anzi). Peru este vestit in toata lumea pentru preturile mici. Din nefericire, transportul este mai scump decat sederea efectiva acolo.

2. India, o tara minunata si foarte ieftina datorita nivelului de trai farte redus. Un salariu mediu in India nu depaseste 40 de dolari. Prin urmare, daca vreti sa vizitati o tara fascinanta cu doar cateva sute de euro, aceasta este cea mai buna alegere. Aici nu veti gasi confortul tarilor dedicate turismului si este posibil sa fiti dezamagiti de camera de hotel sau de serviciile si decorurile unui restaurant tipic. Se stie despre India ca nu este o tara foarte bine pregatita din punct de vedere al turismului. Dar veti fi cu siguranta multumiti cand veti constata ca doar 100 euro sunt suficienti pentru a trai 10 zile ca turist. Daca nu va place aglomeratia care caracterizeaza New Delhi-ul, mergeti in Goa. Acolo veti gasi unele dintre cele mai frumoase plaje ale lumii si hoteluri unde va veti putea petrece noptile cu doar 4,5 dolari. Mancarea traditionala este extrem de ieftina, la fel si viata in general.

3. Egiptul Cele mai multe state din nordul Africii sunt considerate destinatii ieftine, dar Egiptul cu siguranta exceleaza. Singura problema ar fi ca localnicii si-au dat seama de potentialul financiar al vizitatorilor si au invatat sa umfle preturile la maxim. De aceea, e bine de stiut ca, in general, adevarata valoare a unui produs este egala cu a zecea parte din pretul cerut initial. Asa ca singura regula care trebuie respectata aici este:negocierea!
In Egipt, cu un dolar puteti achizitiona patru litri de benzina si doar doi litri de apa.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit