De'ale scolii

Cea mai mare coada de oameni care au asteptat pentru a merge la toaleta

Aseara la Bruxelles UNICEF a vrut sa ii atentioneze pe oameni in legatura cu consumul de apa de baut. Organizatia UNICEF sustine ca se consuma prea multa apa la toalete si de aceea cetatenii de la Bruxelles au fost obligati sa traga numai o data apa cand se duc la toaleta. Organizatia a dorit ca fiecare om sa stea mai mult la toaleta. Surpriza a fost ca s-a format o coada de sute de oameni, fiind cea mai mare coada pentru a intra la toaleta din lume.


756 de oameni au stat, duminica, linistiti la Bruxelles, pentru ca aveau nevoie sa se duca la toaleta. Asa s-a facut cea mai mare coada de oameni care au asteptat pentru a merge la toaleta, din lume. UNICEF a avertizat ca in unele tari, oamenii nu au apa nici sa se spele si noi tragem de mai multe ori apa la toaleta. Aproximativ 1,2 miliarde de oameni nu au acces la toalete, sustine UNICEF. Acest record nemaipomenit va fi trecut in curand in Cartea Recordurilor.

Sursa


2 comments:

Anonim spunea...

Nu as fi crezut ca sunt atatia oameni care nu au acces la apa. UNICEF a avut o initiativa buna. Si noi trebuie sa fim mai atenti cu apa.

Anonim spunea...

Anonim, nu ai fi crezut? Pai da asta e problema. Multi nu stiu asta. Nu realizeaza. Dar sunt oameni care mor din cauza asta. Bravo unicef pt initiativa insa asta e putin...fara mancare putem trai 3 saptamani, fara apa insa putem trai doar 3 zile (si fara aer 30 de secunde)

Nu lasati apa sa curga cand va spalati pe dinti. Nu folositi WC-ul pe post de gunoi. Faceti mai degraba dusuri decat baie. Si multe alte solutii care exista insa nu se practica. Alexandru, ai putea sa faci acest test:
http://www.descopera.ro/quizz
Si sa scrii despre el pe blogul tau ca sa il faca si altii sa realizeze ce greseli fac. O zi buna!!!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit