De'ale scolii

Mercedes SL 600

Mercedesul din imagini este in totalitate acoperit de diamante. Compania Mercedes a prezentat la show-ul auto de la Los Angeles o masina decapotabila incrustata cu diamante. Cu toate ca diamantele sunt sintetice, cine vrea sa cumpere o astfel de masina trebuie sa scoata din buzunar 4,8 milioane de $. Doar atingerea ei costa 1.000 $. Proprietarul mercedesului unicat este Printul Al - Waleed din Arabia Saudita.


Ce parere aveti de asta?

7 comments:

Anonim spunea...

E o masina fitoasa dar daca o cumperi nu ai ce face cu ea in Bucuresti. Unde sa o conduci, ca iti este frica ca dupa ce o conduci un minut ti-o loveste cineva si ai dat banii de geaba pe ea.

Anonim spunea...

@anonim: Ai dreptate. Binenteles ca in alte orase ai putea sa o conduci dar nu cred ca cineva face acest lucru. Cred ca mai degraba Printul o tine de colectie.

Unknown spunea...

@Anonim: Asta este adevarat. In oras nu se poate conduce. Pretul este foarte mare si nu oricine isi poate permite.

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: E o idee buna. Se poate tine de colectie. Se poate conduce in afara oraselor, unde nu sunt asa de multe masini.

Anonim spunea...

Eu nu mi-as cumpara asa ceva. O masina e ca sa mergi cu ea. Ca mai are si aer conditionat...mai merge, dar sa fie acoperita cu diamante e prea de tot. Cui ii trebuie sa fie acoperita cu diamante? La ce folosesc aceste diamante?

Unknown spunea...

Este clar o masina de colectie. De aceea este deosebita.

Anonim spunea...

"Doar atingerea ei costa 1.000 $ " Si daca o atinge o masina? :-P
Daca o va conduce va trebui sa aiba mare grija cu ea, niciodata nu poti sa stii ce se poate intampla.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit