De'ale scolii

Mercedes SL 600

Mercedesul din imagini este in totalitate acoperit de diamante. Compania Mercedes a prezentat la show-ul auto de la Los Angeles o masina decapotabila incrustata cu diamante. Cu toate ca diamantele sunt sintetice, cine vrea sa cumpere o astfel de masina trebuie sa scoata din buzunar 4,8 milioane de $. Doar atingerea ei costa 1.000 $. Proprietarul mercedesului unicat este Printul Al - Waleed din Arabia Saudita.


Ce parere aveti de asta?

8 comments:

Anonim spunea...

E o masina fitoasa dar daca o cumperi nu ai ce face cu ea in Bucuresti. Unde sa o conduci, ca iti este frica ca dupa ce o conduci un minut ti-o loveste cineva si ai dat banii de geaba pe ea.

Anonim spunea...

@anonim: Ai dreptate. Binenteles ca in alte orase ai putea sa o conduci dar nu cred ca cineva face acest lucru. Cred ca mai degraba Printul o tine de colectie.

Unknown spunea...

@Anonim: Asta este adevarat. In oras nu se poate conduce. Pretul este foarte mare si nu oricine isi poate permite.

Unknown spunea...

@cititorul de bloguri: E o idee buna. Se poate tine de colectie. Se poate conduce in afara oraselor, unde nu sunt asa de multe masini.

Anonim spunea...

Eu nu mi-as cumpara asa ceva. O masina e ca sa mergi cu ea. Ca mai are si aer conditionat...mai merge, dar sa fie acoperita cu diamante e prea de tot. Cui ii trebuie sa fie acoperita cu diamante? La ce folosesc aceste diamante?

Unknown spunea...

Este clar o masina de colectie. De aceea este deosebita.

Anonim spunea...

"Doar atingerea ei costa 1.000 $ " Si daca o atinge o masina? :-P
Daca o va conduce va trebui sa aiba mare grija cu ea, niciodata nu poti sa stii ce se poate intampla.

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit