De'ale scolii

Extensii YouTube pentru Google Chrome

Daca sunteti pasionati de filme si doriti sa vizionati trailer-uri pe YouTube, puteti folosi cateva extensii pentru Google Chrome care transforma browser-ul intr-un veritabil televizor.

De exemplu, Window Expander pentru maximizează fereastra in tot browser-ul dumneavoastră. Cu Turn Off the Lights, puteţi face întreaga pagina in afara video-ului sa se inchida la culoare la fel ca atuncvi cand mergi in sala de teatru sau de film. OpinionCloud face un rezumat al comentariilor pe YouTube (si Flickr), astfel incat puteti vedea cam ce gandeste lumea despre film.

Recent s-a lansat extensia YouTube Feed, care va anunta ori de cate ori sunt noi disponibile.

7 comments:

Arzatoare pe gaz spunea...

Mombay este int-adevar cel mai mare oras al Indiei dar nu este capitala administrativa.Iar India este o tara fascinanta unde mostenirea britanica se impleteste bine cu radacinile hinduse.

Generator aburi spunea...

Sunt binevenite aceste pluginuri pentru Google Chrome insa daca vedem in filmulet de pe youtube pe tot ecranul se vede in patratele si prefer sa-l vad la marimea lui originala.

Anonim spunea...

Il vezi ion patratele pentru ca nu ai o placa video destul de buna :)

Marius spunea...

Mumbay este "capitala comerciala" asa scrie. Si mai este capitala unui stat din India. India este o federatie.

anunturi auto spunea...

Google chrome prinde din urma IE si FF. Bv lor

Sobe lemne spunea...

Asta e un articol despre Google si sistemul lor de operare pe care urmeaza sa-l construiasca si voi vorbiti de Mumbay, articolul cu Mumbay este sub asta cred ca ati gresit adresa.

Poker online spunea...

Era si normal sa existe o legatura de genul intre youtube si chrome.Nu degeaba youtube apartine grandului Gogle!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit