De'ale scolii

Extensii YouTube pentru Google Chrome

Daca sunteti pasionati de filme si doriti sa vizionati trailer-uri pe YouTube, puteti folosi cateva extensii pentru Google Chrome care transforma browser-ul intr-un veritabil televizor.

De exemplu, Window Expander pentru maximizează fereastra in tot browser-ul dumneavoastră. Cu Turn Off the Lights, puteţi face întreaga pagina in afara video-ului sa se inchida la culoare la fel ca atuncvi cand mergi in sala de teatru sau de film. OpinionCloud face un rezumat al comentariilor pe YouTube (si Flickr), astfel incat puteti vedea cam ce gandeste lumea despre film.

Recent s-a lansat extensia YouTube Feed, care va anunta ori de cate ori sunt noi disponibile.

8 comments:

Arzatoare pe gaz spunea...

Mombay este int-adevar cel mai mare oras al Indiei dar nu este capitala administrativa.Iar India este o tara fascinanta unde mostenirea britanica se impleteste bine cu radacinile hinduse.

Generator aburi spunea...

Sunt binevenite aceste pluginuri pentru Google Chrome insa daca vedem in filmulet de pe youtube pe tot ecranul se vede in patratele si prefer sa-l vad la marimea lui originala.

Anonim spunea...

Il vezi ion patratele pentru ca nu ai o placa video destul de buna :)

Marius spunea...

Mumbay este "capitala comerciala" asa scrie. Si mai este capitala unui stat din India. India este o federatie.

anunturi auto spunea...

Google chrome prinde din urma IE si FF. Bv lor

Sobe lemne spunea...

Asta e un articol despre Google si sistemul lor de operare pe care urmeaza sa-l construiasca si voi vorbiti de Mumbay, articolul cu Mumbay este sub asta cred ca ati gresit adresa.

Poker online spunea...

Era si normal sa existe o legatura de genul intre youtube si chrome.Nu degeaba youtube apartine grandului Gogle!

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit