De'ale scolii

Germanii zic ca Dacia Logan este la fel de bun ca BMW

Producatorul auto Dacia ocupa a doua pozitie intr-un top al satisfactiei clientilor, rezultat in urma unui studiu de piata realizat de compania J.D. Power in Germania. La sondajul efectuat pe Internet au participat 16.330 de conducatori auto, care au raspuns la intrebari detaliate in legatura cu automobilul pe care il detin. Sondajul institutului privat de cercetare a pietei J.D. Power, cu sediul la Los Angeles, masoara satisfactia clientilor, in functie de patru criterii: calitate, atractivitate, service si costuri.

La cercetare au fost incluse 25 de marci auto, cu masini din toate clasele. Kilometrajul mediu luat in calcul pentru autoturismele analizate a fost de 34.000 de kilometri. Dacia s-a clasat pe locul doi, la egalitate cu BMW, cu scorul de 83,6%. Prima pozitie a fost ocupata de Mercedes-Benz. Dacia a depasit astfel mult mai titrate marci auto germane, europene si asiatice. Dacia a fost inclus in ratingul J.D. Power abia anul trecut, cand a ocupat a 14-a pozitie.

3 comments:

Daniela spunea...

Foarte tare, macar cu atata lucru sa ne mandrim in afara, daca cu obiectivele turistice si locurile frumoase din Romania nu stim sa le punem in valoare.

Laura spunea...

Nu-mi vine sa cred....imi vine sa rad... Si totusi... patronul hotelului unde am stat anul trecut in germania avea un logan :))

mario spunea...

:))..mdah curios ce spoon germanii..Dar cred ca e valabil pe soselele lor,ca la noi drumurile nationale sunt prea ciuruite pentru o masina ka Loganul :D

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit