De'ale scolii

Extra - en français: sa invatam franceza

Extra - en français este o comedie draguta care te ajuta sa inveti  limba franceza. Eu invat franceza ca a doua limba straina (dupa engleza) si nu imi este deloc greu. Colegii mei nu sunt prea fericiti pentru ca nu seamana mai deloc cu germana.


Urmariti si celelalte episoade :) sunt tari!
Pentru a invata mai usor puteti sa folositi si un dictionar vizual.


5 comments:

Anonim spunea...

Super filmul !

Raluca spunea...

Genial! Eu am facut franceza tot liceul, insa nu s-a prins foarte tare de mine, din pricina profesorilor in mare parte. Dupa asta, a intervenit uitarea.Daca nu exersezi uiti enorm de mult. Asa e perfect dictionarul asta visual sa iti amintesti chestii.:)

miruneb spunea...

îi înțeleg pe colegii tăi. nici eu, ca româncă, nu prind așa de repede, mai ales de când m/am apucat și eu să lucrez serios și simt că merge prea greu (cu mult mai greu decât cu germana)
o să mă uit și eu la filmul ăsta, dacă ziici că ajută. până atunci, spor la lucru.

(apropo, ți/am zis vreodată că manevrarea tuturor instrumentelor de pe la tine de/aici pentru a trimite un comentariu e mai enervantă decât 10 exerciții de gramatica limbii franceze?)

Alexandru Giurca spunea...

Eu cred ca filmul ajuta. Si e si dragut pe deasupra. In acelasi timp e foarte important sa ai pe cineva cu care sa vorbesti zilnic...

Alexandru Giurca spunea...

Nu putem elimina captcha la comentarii pt ca e greu sa le elimini pe cele generate cu programe de calculator.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit