De'ale scolii

Invata sa faci poze frumoase

Fotografia inseamna arta, comunicare si chiar si relaxare. Prin fotografie poti sa te exprimi mai bine decat prin 1000 de cuvinte. Trebuie doar sa imortalizezi ce iti place si sa acorzi multa atentie detaliilor. Daca esti pasionat de fotografie, dar lucrurile nu sunt atat de simple cand vine vorba despre realizarea pozei perfecte, nu trebuie sa schimbi aparatul sau sa renunti.

Trebuie pur si simplu sa ai in vedere cateva lucruri, si fotografiile tale vor fi exceptionale. Nu te grabi. Studiaza bine subiectul pe care vrei sa-l fotografiezi. Gaseste cel mai bun unghi, cea mai buna distanta si cea mai buna lumina. Concentreaza-te asupra fotografiei si fa mai multe cadre. Cele mai bune momente pentru a face fotografii sunt diminieata si dupa-amiaza. In timpul zilei soarele straluceste prea tare pentru a putea sa fotografiezi ceva. Seara si dimineata aceste raze permit un unghi foarte bun pentru obtinerea unor fotografii frumoase.

Acest site in engleza care se ocupa cu tot de tine de fotografii - camere digitale, obiective, aparate de fotografiat... - publica un articol cu sfaturi despre obtinerea unor fotografii frumoase cu o camera digitala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit