De'ale scolii

Fiti slabe dar nu prea slabe

Urmand modelul manechinelor cu dimensiuni ca la carte, din ce in ce mai multe fete, din toate tarile lumii, se declara nemultumite de felul in care arata. Si de aici si pana inceputul unui adevarat razboi cu kilogramele in plus nu mai ramane decat un pas. Se straduiesc sa slabeasca, prin toate metodele posibile: cure, pastile, sedinte de fitness sau, si mai rau, numananca. Multe dintre ele nu stiu ca pot ajunge la anorexie.

Inspirata de aceasta chestie, fotografa germana, Ivonne Thein si-a expus la Berlin noile sale lucrari. Ea a fotografiat modele "cu greutate normala" si apoi a prelucrat imaginile, facandu-le sa arate ca si cum ar fi avut doar 32 de kilograme. Ea a facut acest lucru pentru a le arata manechilor care vor sa slabeasca foarte mult cum vor arata daca vor face acest lucru. Nu cred ca vreti sa aratati asa ca in poza.
4 comments:

chopper_lady spunea...

Fain subiectul. Si hai sa-ti dau o idee de articol: ce-i aia anorexia?:D Peste tot am auzit de ea,dar inca n-am priceput care-i treaba.
Cica e legat de faptul ca nu mananci.Ok,dar asta o faci ca asa vrei tu,nu ca ai fi bolnav...sau nu?

Anonim spunea...

anorexia e o boala cand o persoana ajunge sa manance pe saptamana un mar si sa consume lichide...slabesti f repede si risti sa mori...

Anonim spunea...

e imposibil ca o persoana asa slaba sa mai poate sa se indoaie asa.. moare pe loc dao naiba de nebuna

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit