De'ale scolii

Europa Park 2009, Rust, Germania

Europa Park este cel mai mare si cel mai vizitat parc de distractii din Germania, situat in orasul Rust, la 40 km distanta de Freiburg si la 160 km distanta de Stuttgart. Tematica parcului Europa din Germania este reprezentarea la scara miniaturala a unor importante atractii sau obiective turistice din diverse tari europene: Germania, Italia, Franta, Elvetia, Grecia, Rusia, Olanda, Scandinavia, Spania, Austria, Anglia. Europa Park va ofera zilnic spectacole pe cele 20 de scene ale sale.

Europa Park din Germania este bazat pe idea unitatii continentului European. Mini - parcurile sale poarta denumirea a 12 state europene, de la Austria la Elvetia, adapostind teme ca adventure Land si children’s World.

Europa Park cuprinde 54 de atractii, dintre care 4 sunt cu apa si 10 sunt roller coasters, spectacole printre care si un cinematograf 4D - "Magic Cinema". Pentru cei ce doresc sa isi petreaca o minivacanta in Europa Park exista 3 hoteluri de 4* ce dispun de camere special concepute pentru familii cu copii. Parcul este deschis vara, cat si iarna.

Anul acesta se va construi o noua tema, Islanda, unde este roller coaster-ul nou numit Blue Fire. Acesta este cel mai rapid catapult coaster din Europa. In acest an numarul de vizitatori a crescut cu 3,5% pana acum si inca nu a inceout vara. 2009 se estimeaza a fi un an cu multi vizitatori si multe imbunatatiri ale parcului de distractii Europa Park.


















9 comments:

mirube spunea...

banuiesc că e destul de scump totuşi,nu-i aşa?

Unknown spunea...

Preturile sunt:
Bilet intrare 1 zi:
- adulti: 34 euro
- copii 4-11 ani si adulti peste 60 ani: 30 euro
- copii 0-3 ani: gratuit


Bilet intrare 2 zile:
- adulti: 63 euro
- copii 4-11 ani si adulti peste 60 ani: 56 euro
- copii 0-3 ani: gratuit


Bilet intrare 3 zile:
- adulti: 90 euro
- copii 4-11 ani si adulti peste 60 ani: 79 euro
- copii 0-3 ani: gratuit

Se poate spune ca sunt putin cam scumpe dar ai acces la toate facilitatile din parc.

Maria spunea...

Ce amuzant ca scrii despre Europa Park! Am fost fix acum o saptamana...si acum o luna...si vara trecuta :)) E foarte tare! E si destul de aproape de mine, ajung acolo cam intr-o ora.

Insa, ai niste greseli in text!
"Amatorii de senzatii nebanuite se aventureaza in Phantasia Land, celebru pentru atractiile sale tematice ca 1920`s Berlin, The Wild Wild West, Deep in Africa - ultimul cu faimosul roller coaster rasturnat Black Mambo."
Acestea nu sunt in Europa Park ci in Disneyland! Phantasia Land, 1920`s Berlin, Black Mambo, The Wild Wild West, etc. --> Disneyland
Europa park are doar Adventure Land si Chlidren's World (ambele pt copii sub 12 ani). In rest sunt doar diferite tari in parc..."themes" (Austria, Germania, Franta, Italia, etc. ).
De asemenea Europa Park cuprinde mult mai multe atractii...nu doar 28, cum ai scris tu! Mai exact 54 de atractii, dintre care 4 sunt cu apa si 10 sunt roller coasters (montagne russes, etc. cele mai mari..).
De asemenea cele 2 parti deja au fost construite...si nu 2 parti ci o alta noua tema, si anume Islanda, unde este roller coaster-ul nou numit Blue Fire! Cel mai rapid catapult coaster din Europa!
Trebuia sa mai studiezi un pic inainte de a scrie acest articol.
In rest in legatura cu preturile este relativ ieftin, fata de Disneyland Paris! Europa Park merita! Disneyland - scump, multe chestii slabe doar pentru copii, aventura asa si asa. Depinde ce ii place fiecaruia. Europa Park - mai ieftin decat Disneyland, aventura cat se poate, dar exista multe atractii si pentru copii (nu poti zice ca lipseste) atat pentru adulti, adolescenti, oameni in varsta, oameni cu dezabilitati. Mancari de tot felul de la fast food, la tot felul de rastaurante care mai de care elegante, pentru buzunarul fiecaruia.
In concluzie...coreacteaza greselile...daca ai chef si daca nu vrei sa-ti induci in eroare cititorii. :)

Maria spunea...

restaurante*
plus alte mici greseli...nah se intampla.

Unknown spunea...

Am corectat. Multumesc pentru informatii. Poate merg si eu la Europa Park. Nu am fost pana acum nici la Disneyland.

Unknown spunea...

Nu este nici-o problema. Se mai intampla.

Maria spunea...

Foarte bine ca ai corectat, merci si eu!
Bravo, faci o treaba buna cu blogul! ;)

Nicu spunea...

Mari nu oferi cazare ?sau nu stii cazare ieftina?

Anonim spunea...

Da, Europa Park trebuie vizitat!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit