De'ale scolii

Activitati vara

Exista nenumarate metode de ati petrece timpul liber vara. Ce fac oamenii vara? De la a merge intr-o statiune la munte, la a sta in fata computer-ului, de la a te plimba prin oras, pana la a merge la plaja... Exista o bogata oferta pentru cei care vor sa plece in vacanta la munte sau la mare. Unii vor sa se uite la filme si sa asculte muzica. Altii prefera sa citeasca o carte...

Idei pentru ca sa-ti petreci timpul liber nu se prea pot da deoarece sunt deja uzate majoritatea. Insa, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti, eventual cuprietenii metoda de ati petrece frumos timpul vara, astfel incat, la capatul "aventurii" sa fii fresh si gata de scoala. Nu este indicat ca in timpul liber sa faci acceasi activitate pe care o faci, de exemplu la locul de munca sau la scoala, deoarece te vei plictisi.


Este chiar recomandat si de catre doctori o iesire in aer liber... Chiar daca nu-ti poti permite nu stiu ce lux, o iesire zilnica in parc, in gradina botanica, oplimbare cu bicicleta este intotdeauna binevenita pentru organismul tau. In concluzie, luati-va periodic concediu si faceti pauze dupa ore in sir de munca sau invatatura. Veti putea sa va concentrati mai bine si veti fi mai productiv in viata de zi cu zi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit