De'ale scolii

Sylvester Stallone la 62 de ani are inca muschi

Eroul de actiune Sylvester Stallone a dovedit ca poate avea muschi si la varsta de 62 de ani. Aflat pe platourile de filmare ale ultimului sau film, "The Expendables", actorul a aratat ca este intr-o forma foarte buna, antrenandu-se ani de zile la sala. In plus, Stallone a dovedit ca nici acum nu se teme de actiune si a realizat singur cascadoriile filmului, pe care tot el l-a scris si regizat.


Sylvester Stallone, care a avut un mare succes dupa ce a interpretat celebrele personaje Rocky si Rambo, se afla in Rio de Janeiro, Brazilia, unde filmeaza pentru "The Expendables". Este intr-o forma incredibila pentru un barbat de varsta sa si parea sa-si faca singur toate cascadoriile. Desi actorului ii face placere sa-si realizeze singur cascadoriile, iar filmele "Rocky" au fost nominalizate la Oscar de zece ori, ultimele filme nu au fost atat de placute de catre oameni. In anul 2000 Stallone a primit chiar premiul pentru "Cel mai prost actor al secolului".

Sursa


6 comments:

Crok spunea...

man dar vezi tu? ca pectoralii ii are aiurea ... si varsta si-a pus accentul cu toate ca a practicat un culturism mai "light"

Anonim spunea...

Dar oricum la 62 de ani e bine

MetaMorph spunea...

Misto tatuaje. Eh, a imbatranit si el. Ii sta mai bine cu barba. :P

A, te-am si eu la blogroll.

Anonim spunea...

voi nu va dati seama ce vb . arata super bine omu la varsta de 62 de ani. v-ati gandit ca poate nu apucati anii astia ?:)
mai vb.

Unknown spunea...

Trecand peste aspect - ramane la fel de sarmant si expresiv - mai ales ca a reusit sa treaca de acea hemipareza care l-ar fi putut afecta pentru tot restul vietii. A reusit si chiar sansa a facut ca sechelele ramase pe urma acesteia sa-l faca expresiv si inconfundabil.
Ramane unul din personajele de brand ale Americii - spui Coca Cola - o vizualizezi imediat la fel si cu Silvester Stallone

Anonim spunea...

A fost cel mai sexy barbat de la Holywood, acum e cel mai sexy ”batran” de la Holywood. L-am iubit de mica si-l voi iubi mereu!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit