De'ale scolii

Un studiu arata ca fanii cantaretei Beyonce nu sunt inteligenti

Un studiu arata ca tinerii care asculta melodiile cunoscutei cantarete, Beyonce, au un coeficient redus de inteligenta. Sigur fanii cantaretei nu vor fii de acord cu sacest studiu, realizat in America.

Studiul numit "Music that makes you dumb" (Muzica care te face prost), a comparat punctajele pe care le obtin elevii americani la bacalaureat. El sustine ca piesele sale sunt ascultate de elevii cu nivelul cel mai redus de inteligenta. Pe locul doi de la sfarsitul clasamentului sunt fanii lui Jay-Z.

Dupa Beyonce si Jay-Z urmeaza Lil Wayne, deasemenea copiii care asculta muzica sa nu stau prea bine cu inteligenta. Urmatorii in clasament sunt Aerosmith sau Nickleback.
Un punctaj foarte bun au obtinut cei care asculta Radiohead, Coldplay, Counting Crows si U2. Cel mai mare scor la teste au obtinut cei care asculta muzica clasica, de exemplu Beethoven.

Aici puteti sa vedeti studiul, iar de aici aflati mai multe informatii.

4 comments:

Anonim spunea...

Nu mai sunt atat de multi oameni care asculta muzica clasica in ziua de astazi. Interesant studiul.

Anonim spunea...

Intradevar Ionut, nu mai sunt prea multi. Dar astfel de situatii sunt ciclice si am incredere ca se va reveni la muzica simfonica.

Lucian Vâlsan spunea...

Salut... mi-ar fi plăcut să citesc tot studiul dar germana pentru mine e o limbă total străină. N-ai un link cu versiunea în română,engleză, franceză, rusă sau norvegiană ? Că alte limbi nu ştiu...
Germana e o limbă infectă în opinia mea. Am văzut că nici tu nu te dai în vânt :)

Anonim spunea...

ciudat studiu...nu prea cred in alte carti cum ar fii misterele terrei scrie cu totul si cu totul altceva cum ca muzica clasica ajuta la formarea unui om sau al unui copil!asa ca in articole nu te poti increde!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit