De'ale scolii

Omul Paianjen 2

Duminica trecuta v-am spus ca am vazut Omul Paianjen. Duminica aceasta a urmat Omul Paianjen 2 la rand. Pacat ca duminica viitoare nuva mai fi Omul Paianjen 3. V-am pregatit si un rezumat insotit de imagini. Mai jos il vedeti:

Au trecut doi ani de cand studentul Peter Parker s-a despartit de iubita lui, Mary Jane Watson si s-a hotarat sa devina Omul Paianjen si sa apere lumea de raufacatori. Peter trebuie sa se confrunte cu noi provocari, pe masura ce incearca sa faca fata cu responsabilitatea de a fi Omul-Paianjen. In acelasi timp trebuiesa isi vada si de viata sa de student.








In final el se hotareste sa abandoneze viata sa secreta si sa isi declare iubirea sa fata de Mary Jane. Intre timp, Mary Jane si-a continuat viata. A abordat o cariera de actrita si are un iubit. Relatia lui Peter cu cel mai bun prieten, Harry Osborn a disparut din cauza dorintei de razbunare a lui Harry impotriva Omului Paianjen. El crede ca Omul Paianjen este responsabil pentru moartea tatalui sau.







Viata lui Peter devine si mai complicata dupa ce un accident il transforma pe celebrul om de stiinta, Otto Octavius, intrun om rau. Peter trebuie sa afle acum cum sa isi accepte soarta si sa utilizeze toate talentele sale de super erou pentru a-l opri pe Dr. Otto Octavius.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit