De'ale scolii

Spiderman

Duminica trecuta am vazut Omul-Paianjen. Filmul a durat 2 ore si 30 de minute. Filmul a fost lansat cu ocazia celei de-a 40-a aniversari de la prima aparitie in benzile desenate a Omului-Paianjen. Spider-Man este povestea elevului Peter Parker care, dupa ce a fost muscat de un paianjen modificat genetic, capata o putere supraomeneasca si abilitatea paianjenului de a se catara pe orice suprafata. El foloseste aceste abilitati pentru a lupta contra crimei.


Ramas fara parinti, Peter Parker locuieste in Queens, New York impreuna cu matusa May si unchiul Ben. Peter duce o viata normala, lucrand ca fotograf la ziarul scolii,. Este indragostit de Mary Jane Watson si il are pe Harry Osborn cel mai bun prieten.

In timpul unei excursii cu clasa, in care li se prezinta o demonstratie stiintifica despre paianjeni, Peter este muscat de un paianjen modificat genetic. El descopera ca si-a insusit puterea si agilitatea paianjenului precum si un simt foarte dezvoltat specific acestei insecte.

Peter isi foloseste la inceput puterile pentru a face bani ca sa-si ia o masina cu care sa o plimbe pe ,Mary Jane, apoi dupa moartea unchiului sau Ben, ucis intr-un accident de masina, de catre un gangster, el se hotaraste sa lupte contra criminalitatii.

Intre timp, omul de afaceri Norman Osborn, tatal lui Harry, este pe cale de a suferi niste schimbari. O formula experimentala a scapat de sub control, sporindu-i inteligenta si puterea, luandu-i in acelasi timp mintile. El a devenit acum Spiridusul verde, inamicul Omului-Paianjen, care va pune la incercare juramantul lui Peter Parker de a lupta impotriva criminalitatii si de a-i ajuta pe oamenii nevinovati.


Duminica viitoare urmeaza Spiderman 2!!

3 comments:

Anonim spunea...

Super post. L-ai vazut la televizor sau l-ai cumparat?

Unknown spunea...

A fost la televizor. Duminica este si Spiderman 2.

Adrian Manolache spunea...

e fain filmul, dara ar trebui sa vezi superhero, e o parodie a filmului.
Have a nice day!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit