De'ale scolii

Ted Williams din Columbus USA

Vedeti mai jos povestea unui om care a lucrat in radio, apoi a ajuns alcoolic, drogat, si-a pierdut casa, are 2 baieti si 7 fete si are o voce deosebita buna pentru stirile de la radio:






11 comments:

Parfumuri Originale spunea...

Iata ca acest om a fost readus in viata publica datorita interntului. Se pare ca puterea site-urilor, blogurilor si a retelelor de socializare a facut posibil acest lucru minunat. O voce superba.

Lenjerie intima spunea...

Intr-adevar, poveste lui a facut inconjurul lumii, si a fost foarte mediatizata. Acum are mai multe propuneri de colaborare cu diferite radiouri. Este o poveste de succes.

Lenjerie intima online spunea...

S-a abţinut în interviu să plângă de multe ori. Răsplata că a renunţat la alcool şi droguri a primito! Mă bucur pentru oameni ca el.

Adidasi Adidas spunea...

Are o voce foarte buna pentru radio. Ma bucur ca visul sau s-a implinit. Sunt convins ca a crezut ca poate ajunge la radio, si credinta lui l-a ajutat.

Haine Copii spunea...

Cred ca vocea lui se potrivea foarte bine pentru emisiunea de Jazz. Ma bucur cand vad oamneni cu ambitie si care au reusit sa isi invinga slabiciunile. Poate ai nevoie in viata si de lovituri de genul asta pentru a aprecia mai mult ceea ce poti sa faci.

Usi de interior spunea...

Ma bucura faptul ca a crezut in sansa lui si in final a ajuns sa-si vada visul implinit. Vocea lui este uimitoare.

Haine de Firma spunea...

Ma bucur ca acest om a fost readus in societate. Visul lui a devenit realitate datorita credintei lui puternice. Este un model de reusita in viata.

Pariuri Online spunea...

A lucrat si in armata si avea o viata frumoasa pana sa il termine drogurile. Interesant este faptul ca dupa ce a renascut din nou a decalat ca cel mai mult se bucura ca mama lui a trait sa vada clipa asta cand isi va reface viata!

AceSport.Tv spunea...

HaHa...Good job man,welcome back:P

Subtitrari spunea...

chiar ca are o voce frumoasa :P

Copertine Retractabile spunea...

Oamenii astia care ajung jos si isi revin chiar merita dati ca exemplu

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit