De'ale scolii

Mesaje, sms-uri si urari de Craciun si Anul Nou noi din 2010, frumoase pentru parinti, prieteni, mama si iubit de Revelion de trimis

  1. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
  2. De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
  3. Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
    cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
    cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

    Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
    Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
    sanatate, belsug şi impliniri.
    Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.
  4. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
  5. Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
  6. Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!
  7. Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
  8. Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
  9. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
  10. A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si “La multi ani!”
  11. E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
  12. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
  13. Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!
  14. Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
  15. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
  16. Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
  17. Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel,spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
  18. Sa ne-adune bun cu bun, / Sfanta seara de Craciun. /Ca-i mai Sfanta decat toate, /La multi ani cu sanatate!
  19. Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Sarbatorile de iarna sa vina doar cu zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stinga si in dreapta:) Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!
  20. Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

19 comments:

Optimizare SEO spunea...

"Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!"

Mi se pare cea mai buna dintre toate:). Simpla, dar care exprima cel mai bine sarbatorile de Craciun.
Ma pregatesc sa o trimit la cativa prieteni. Sa speram ca factura lui "Ionel Craciunel" va fi mai mica anul asta:).

Filme porno spunea...

Super :) si asa muulti romani au nevoie de inspiratie. Felicitari pentru articol, chiar mi-au placut urarile :)

Incaltaminte Sport spunea...

Sunt foarte dragutele mesajele. Chiar ca avem nevoie de inspiratie uneori.
La multi ani!

filme online spunea...

frumaose mesaje :P

promotii centrale termice spunea...

La multi ani tie si tuturor romanilor !
Frumoase urari !
Sa avem un nou an plin de bucurii si de cat mai multa caldura .
:)

Anonim spunea...

E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Rochii de Ocazie spunea...

La multi ani! Si fie ca noul an care tocmai a inceput sa fie cel mai bun an dintre cei care au trecut, dar cel mai slab dintre anii care vor urma.

Blugi Dama spunea...

Cu totii speram sa avem un an mult mai bun decat acest 2010 - un an de cosmar.
La multi ani! Multa fericire si impliniri!

Camasi Barbati spunea...

Frumoase mesaje. Chiar mi-ar fi placut sa gasesc acest blog mai devreme, pentru a ma putea inspira in meajele pe care le-am trimis de sarbatori.
Numai bine!

Oferte Turism spunea...

Am primit cateva dintr-astea la comanda acum de4 sarbatori :) Unele chiar hazoase. Cred totusi ca un mesaj mai personal ar fi mai indicat pentru rude si cei apropiati. Si nu dat mass.

cabinet stomatologic spunea...

Fie ca anul nou....mai departe stiti voi :)

Jocuri Online spunea...

frumoase mesaje :P

Kurt Michael Hamilton spunea...

Foarte frumoase mesajele dar eu am renuntat sa mai trimit sms-uri la toata agenda. Am sunat direct pe cei care meritau cu adevarat o urare sincera.

aer conditionat spunea...

La Multi Ani si un an 2011 cat mai bun!

Supraveghere video spunea...

Dragutze mesaje. Sa ai un An Nou plin de fericire si impliniri.

Retete de Slabit spunea...

Frumoase mesaje, am sa-mi scriu cateva pentru ale trimite prietenilor. La multi ani si mult noroc!

Clubul de jocuri spunea...

Foarte frumoase mesaje. Sigur imi vor fi de folos de sarbatori.

Bijuterii argint spunea...

utile, multumesc :)

Camere supraveghere spunea...

Multumesc, sunt frumoase :)

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit