De'ale scolii

Cum sa-ti decorezi creativ bradul de Craciun


Bradul monocolor

Poti folosi ornamente (globuri) de o singura culoare. In plus, acestea se asorteaza foarte bine cu betaala argintie sau alba. Globurile aurii sunt alegerea clasica - adaugati o instalatie luminoasa alba si fundite de satin. Daca se poate, asezati bradul in apropierea unei oglinzi.

Bradul traditional

Este plin de ornamente. Predomina globurile aurii si rosii, mixate cu ornamente verzi (satin e cel mai bine). Beteala este argintie iar luminitele sunt galbui-roscate.

Bradul de la tara

Are ornamente simple din lemn si din tesaturi din casa. Instalatia de lumini este inlocuita cu lumanarele. Se adauga dulciuri si nuci invelite in poleiala.
Bradul inzapezit

Pentru un aspect elegant, eliminati culorile stralucitoare si decorati bradul cu ornamente din pene alb (gasca) si alte ornamente palid-colorate. Adaugati ornamente din scoarta de copac si conuri. In loc de suport, puneti bradul intr-o galeata de tabla. intr-o câteva forme de bază. Beteala este argintie. Aruncati deasupra bradului bucatele de vata alba. Varful va fi o stea alba.


13 comments:

Filme Noi spunea...

multumim pentru sfaturi :D

Calor spunea...

Catre Primaria Municipiului Bucuresti

In atentia tovarasului arhitect sef PatrascuSocietatea CALOR srl solicita pe aceasta cale Primariei Municipiului Bucuresti oprirea imediata a lucrarilor de constructie a unei parcari subterane la Cimitirul de la Universitate. Solicitam incetarea profanarii mormintelor, iar in cazul in care unele ramasite pamantesti (moaste, oseminte, obiecte religioase sau alte articole apartinand celor decedati,etc- adica "scheleti" pe limba lui Sorin Oprescu) au fost déjà excavate de acolo, sa fie readuse exact in aceleasi pozitii initiale in cel mai scurt timp posibil.

Societatea CALOR srl il convoaca in acest sens pe domnul primar Sorin Oprescu la sediul societatii SC CALOR srl situat pe strada Progresului 30-40 pe data de 16 decembrie 2010 la ora 12.00 GMT (asta in cazul in care nu vom fi demolati pana atunci pe baza HCGMB-urilor aprobate de CGMB).

In cazul in care veti da curs solicitarilor noastre noi va sustinem cu calor (caldura in limba romana, tradus din latina)!

Mai mult decat atat, societatea SC CALOR srl declara ca este dispusa sa plateasca toate cheltuielile amenajarii cimitirului (in acest sens intentionam sa suportam integral costurile pentru elaborarea PUZ CIMITIR UNIVERSITATE, sa cumparam cruci de marmura de la societatea vecina si "pretina", etc - dar solicitam ca acestea sa fie facute in regie proprie pentru ca altfel, pe bani publici, costurile ar putea ajunge pana la Cer).

Pacea fie asupra celor decedati si care in aceste momente isi vad din Cer ramasitele pamantesti profanate!

DUMNEZEU E MARE !

Bogdan Popescu

Jucarii spunea...

Eu mi-am propus sa imi fac un brad cu ingerasi aurii si beteala aurie. Alte culori nu vor mai fi pe el, nici luminite.

dragos bunea spunea...

eu am unul alb artificial si am pus pe el betea albastra si globuri albastre cu argintiu, arata superb.

adidasi spunea...

Cred ca am sa optez pentru bradul traditional. Mi se pare ca exprima mai bine Spiritul Carciunului!

Andrei Placinta spunea...

Cred ca optez pentru bradul traditional cel alb nu mi-a placut niciodata, in plus prefer bradul natural pentru ca are si mirosul specific.Sarbatori fericite!

Alina Plugaru spunea...

Bradul ca bradul,pe mine ma intereseaza ce gasesc sub brad!

DEC.I spunea...

dragut articol

LED Signs spunea...

Mie imi place foarte mult bradul inzapezit de natura! Sunt cei mai frumosi copaci pe timp de iarna!

ppscslv spunea...

problema e sa-ti permiti financiar bradul visat

Linkaufbau spunea...

Si blogul tricolor pt romanii adevarati

Evenimente Bacau spunea...

Ce tare :D daca o sa continui sa postezi informatii la fel de utile o sa ai mare succes!

Pompe cu tocator spunea...

Dragut articol, eu am brad artificial de cativa ani de zile. Sunt multumit de el, il impodobesc si arata foarte bine.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit