De'ale scolii

Yahoo Messenger versiunea 11, 12, 13, 14 si 15 download?

De-a lungul timpului, in Yahoo Messenger au tot fost adaugate diverse facilitati. Iar acest lucru nu s-a facut ca la carte. Cei de la Yahoo nu au gandit un program in care functiile sa aiba locul lor si sa fie implementate corect. Pur si simplu au adaugat funcţii ca si cum ar face un maldar din lucruri nefolositoare. Ca urmare, Yahoo Messenger este un program cel puţin grasut, care consuma multe resurse, se misca greu si se blocheaza de cate ori are prilejul. Este exact opusul unui program care sta toata ziua deschis si care ar trebui sa fie discret si sa consume resurse putine.

Nu stiu daca este de vina politica aleasa de companie sau nivelul programatorilor, dar Yahoo Messenger este recunoscut pentru numarul mare si longevitatea bug-urilor. Iar asta nu doar la nivelul interfetei. Am dori ca Yahoo Messenger 11 sa beneficieze de o curatare serioasa a bug-urilor. Cand va fi lansat oficial, vom vedea daca Yahoo Messenger 11 se va ridica la nivelul pretentiilor noastre sau va fi un update neinsemnat, ca in ultima vreme.

2 comments:

Boilere electrice spunea...

Intr-adevar versiunile trecute au avut multe bug-uri insa asta n-a fost o bariera in a folosi acest program pentru ca este foarte util, sper ca versiunea 11 sa fie mai reusita.

Cristina spunea...

Mie mi se pare mai prietenoasa ultima versiune si va recomand sa o folositi ,o sa o indragiti foarte repede

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit