De'ale scolii

Farse si glume hazlii si haioase pentru parinti si colegi de 1 aprilie

1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.

3. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

5. Lipeste cu un scoch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!

6. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fii o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

7. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

8. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

9. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2009 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

10. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!

2 comments:

Anonim spunea...

leai luat de pe un site

Anonim spunea...

aceste farse le-am auzit de un milion de ori.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit