De'ale scolii

Cea mai mare lichidare de stoc din istoria Germaniei

Magazinele Quelle lichidează stocurile. După declararea falimentului, mii de germani au dat năvală să cumpere ce a mai rămas în depozitele retailerului din Fürth. Parte a grupului Arcandor AG (impreuna cu agentia de turism Thomas Cook si lantul de magazine Karstadt), Quelle, unul dintre cei mai mari retaileri din Germania, a intrat in faza lichidarii stocurilor.

In urma cu putine luni, au declarat faliment, pentru ca au pierdut increderea clientilor. Incepand de duminica, clientii pot comanda online iar de la inceputul acestei saptamani se pot face si cumparaturi directe in cele aproximativ 1200 de magazine. Si, cum totul se vinde la pret redus, oamenii chiar se inghesuie sa o faca.

Duminica seara, pagina de web a retailerului a inceput sa dea rateuri, supraincarcata fiind de accesari si cereri de produse aflate in stocurile din depozite. Pana la miezul primei nopti, site-ul fusese accesat de 665.000 de ori si se inregistrasera 19.200 de comenzi. Conform responsabililor care au valuat situatia Quelle, in depozite se mai gasesc intre zece si 18 milioane de articole.

Sursa: aici si aici

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit