De'ale scolii

Incepe vacanta


Dupa cum este si titlul articolului, astazi a fost ultima zi de scoala, iar maine incepe vacanta de toamna. In aceasta vacanta voi sta acasa, in Cottbus. Vremea este urata, ploua si este foarte frig. Acum chiar a inceput sa ninga, dar cativa fulgi. In aceasta vacanta ma mai intalnesc si cu prietenii de la liceu. Le este mai greu sa vina pe la mine pentru ca majoritatea locuiesc in afara Cottbus-ului si trebuie sa ia autobuzul pentru a veni.

Dupa cum ati vazut saptamana aceasta nu am mai scris pe blog deoarece nu amavut timp pentru ca am dat in total 11 teste. A trebuit sa invat la materiile principale mai mult decat la celalalte dar totusi au fost foarte multe. Cred ca aceasta vacanta este foarte buna pentru ca dupa asa o saptamana grea mai trebuie sa ai si putin timp liber. In vacanta imi voi reincepe activitatea pe blog

1 comments:

Anonim spunea...

heh şi la noi e tot la fel de ploios, dar mie îmi place. motanul meu are însă mari probleme cu vremea. nu ştie ce se petrece (are 7 luni, nu a prins iarna până acum), ar vrea să iasă pe afară la joacă, dar se murdăreşte pe lăbuţe şi apoi le scutură, strâmbându-se.

în fine, sper să ai o vacanţă frumoasă (noi nu aveam parte de ea, dar cred că lungimea celei de vară compensează). toate cele bune!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit