De'ale scolii

Aparate ecologice la IFA 2009

La Berlin a inceput a 49-a editie a celui mai mare targ de aparatura electronica de larg consum din Europa. In cadrul IFA 2009, peste 1.160 de expozanti vor prezenta cele mai moderne produse ecologice. La a 49-a editie a targului de la Berlin se va pune accentul pe cele mai noi gadget-uri ecologice. In paralel, televizoare 3D, ecrane OLED, computere, smartphone-uri sau aparate electrocasnice din ce in ce mai sofisticate, vor atrage privirile vizitatorilor in urmatoarele 5 zile. In anul 2008, vanzarile au depasit pe perioada targului trei miliarde de euro. Si la aceasta editie, in ciuda crizei economice, suprafata inchriata de expozanti a depasit orice record: 121.000 de metri patrati.

Investitiile producatorilor in evenimentul din acest an au depasit toate recordurile. Stim cu totii ca alte targuri internationale asemanatoare au intampinat greutati din cauza crizei. Faptul ca  IFA a reusit sa atinga aceste rezulatate incredibile demonstreaza ca ocupa un loc de top in bransa. Dupa ce anul trecut Samsung a impresionat la IFA prin primul televizor din Europa cu imagini tridimensionale, concurentii Sony, Panasonic si Phillips isi vor prezenta in aceasta saptamana prototipurile de televizoare 3D.

Compania LG va iesi pe piata cu un televizor OLED, mai eficient din punct de vedere al consumului de energie si care emite in acelasi timp imagini mult mai clare decat ecranele cu plasma, sau LCD. Philips va prezenta noile televizoare din gama Active Frame, ale caror ecrane, incadrate intr-o rama de lumina, pastreaza claritatea culorilor si formelor.

In acest an, isi vor expune noutatile 1.164 de firme de aparatura electronica de larg consum, din 60 tari. Diversitatea e din ce in ce mai mare, fie ca ne referim la televizoare cu ecran plat, home cinema, playere Blue Ray, HD Camcorder sau camere foto digitale.

2 comments:

Televizoare 3D spunea...

Traiasca 3D-ul. Imi place foarte mult aceasta tehnologie!

Anonim spunea...

Numai sa nu fie foarte scumpa ;)

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit