De'ale scolii

Moda: Tendinte primavara-vara 2010 la barbati

In iulie au avut loc la Paris si Milano prezentarile colectiilor masculine pentru sezonul primavara-vara 2010. Anul acesta mult mai putina agitatie in jurul show-urilor comparativ cu alte dati si o nota care nu are nimic de a face cu fastuozitatea sau opulenta. Parca si acoperirea in media nu a mai fost atat de buna ca in anii trecuti, semn ca centrul de interes s-a mutat de pe colectiile in sine inspre aspecte ce tin de latura comerciala.

Intrebarile nu se mai refera la coerenta colectiilor, modul de prezentare, surse de inspiratie ci mai degraba se leaga de cum va fi perceputa piesa "x", daca se va vinde sau nu etc. Lucrurile nu sunt nici pe departe atat de roz cum am fi crezut. Unele colectii par a fi realizate la repezeala, din materiale ramase nefolosite undeva prin ateliere si dupa tipare scoase de la naftalina. Altele, impecabile ca si croi, insa plictisitoare si anoste prin cromatica si linie.

Cu toate acestea au existat si puncte bune: colectia Jean Paul Gaultier a surprins prin simplitatea liniilor si prin aerul usor retro, cea Louis Vuitton a adus in prim-plan piese functionale si versatile croite pentru barbatul activ, iar Hermes a mizat pe un joc al proportiilor bine gandit.

Costumul cu pantaloni scurti













Colanti





Sursa

9 comments:

Anonim spunea...

urat..super urate hainele dak iesi cu ele pe strada te rade toata lumea...singura care mia placut penultima poza in rest dezastru

Alexandru Giurca spunea...

Mie mi se par foarte atractive. Nu vad de ce sa rada lumea. Sigur, nu sunt toate reusite.

Anonim spunea...

foarte najpha mai ales in modul classic

Anonim spunea...

ce draq sunt astea ma??? catzi dintre voi v-ati imbraca asa???

Anonim spunea...

mergeti dracu la sapa k moda nu-i de voi

iulian spunea...

v-ati prostit de tot...asta-i moda?

Constantinescu Cosmin spunea...

Sunt administratorul site-ului www.modalisimo.com si m-ar interesa un schimb de link-uri cu site-ul dvs. Daca sunteti de acord astept codul dvs.

Anonim spunea...

anonim are dreptate cum draq sa va imbracati asa?=))...penultima intradevar e buna dar si pe aia o strica sandalele alea...

Avatare spunea...

O da. Cand o sa vad eu oameni imbracati asa pe strada ...

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit