De'ale scolii

Tropical Islands, Germania

La 60 de km sud-est de Berlin, un fost depozit, de 66.000 m2, a fost transformat intr-un paradis in mijlocul Europei. 26°C fara ploaie, o vegetatie bogata, mare calda si cel mai mare complex de wellness din Europa. Pentru cine s-a saturat de iarna, ploaie, frig si vant, iata o veste incredibila: insulele tropicale s-au mutat in Europa, mai exact in landul Brandenburg, la 60 km distanta de Berlin. Oricand doresti sa schinbi climatul o poti face cu numai 25 Euro pe zi, la Tropical Islands, o lume de vacanta inedita, in cel mai mare spatiu inchis de agrement din lume.

Odata intrat, vei avea parte de toate ingredientele unei vacante exotice. Tot ceea ce iti trebuie se afla in obisnuita sacosa cu care te duci la plaja, din care nu uita crema de protectie solara, pentru ca la Tropical Islands patrund razele ultraviolete. Insa nu si ploaia, sau frigul de afara. Temperatura aerului este constanta, de 26°C, iar cea a apei, de la 28°C in Marea Sudului, la 32°C in Laguna Bali.

De la 8 dimineata, pana dupa miezul noptii, marea, plaja de nisip de 200m, Laguna Bali, cu cascade si curenti de apa, padurea tropicala, sau o calatorie cu balonul, ofera o zi de vacanta care nu difera mult de una in Philippine.La Tropical Islands se afla cel mai mare complex de wellness din Europa, care iti pune la dispozitie diverse tipuri de sauna, cursuri de meditatie, masaj, sau un tratament delicious: exfoliere corporala cu ciocolata.

Copiii, dar nu numai ei, vor fi fascinati de cel mai mere tobogan pe apa din Europa, de 25m inaltime. In fiecare seara, insula din Marea Sudului de transforma in scena de spectacole. Cum cu siguranta, o zi in paradisul tropical n-o sa fie de ajuns, poti sa-ti prelungesti vacanta, ramanand peste noapte in corturile amenajate pe nisip, pentru inca 23 Euro.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit