De'ale scolii

Larry King publica autobiografia My remarkable journey

Renumitul jurnalist american, Larry King, si-a publicat un volum de memorii cu titlul "My remarkable journey", in care descrie etape din viata sa "impresionanta", dedicata in mare parte emisiunilor.Cu cravata, nelipsitele bretele la pantaloni si ochelari proeminenti. Zambetul deschis, uneori rezervat completeaza imaginea: Larry King, cunoscut pretutindeni datorita interviurilor live pe care le realizeaza de ani de zile cu cele mai diverse personalitati ale lumii.

Larry King Live este intotdeauna un eveniment. In noua sa carte autobiografica, My remarkable journey, moderatorul povesteste cum Paul Newman ii marturisise candva ca, oriunde s-ar afla, in orice oras sau tara, ajuns in camera de hotel, deschide televizorul pentru a-l vedea la CNN pe Larry King pentru ca asa se simte aproape de casa.De ce l-a numit Time Magazine un adevarat "maestru al microfonului"? Fara indoiala, inainte de toate din cauza pasiunii cu care isi face meseria. Larry King a fost pasionat deja din tinerete de jurnalism. Mai intai de radio.

Marele succes internaţional, de care s-a bucurat mai tarziu, se datoreaza desigur televiziunii. Prietenul sau Ted Turner l-a introdus practic in studioul CNN, in care, in peste doua decenii de activitate, a stat de vorba cu toti presedintii Statelor Unite, cu numerosi lideri politici americani si straini, cu vedete de muzica sau cinema si mai toate personalitatile vremii. Desi pastreaza un ton prietenos, reuseste sa afle o gramada de detalii de la oameni pe care ii intreaba. Pentru ca e curios si asa ii determina pe invitati sa spuna mai multe lucruri. Maestrul comunicarii sustine ca nu se pregateste deloc inaintea emisiunii, ci este spontan.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit