De'ale scolii

Imbracamintea la barbati in 2009

Ce se poarta la barbati in anul 2009? Cine vrea sa fie in ton cu moda in 2009 va trebui sa poarte pantaloni (scurti sau lungi), camasi (indiferent de culoare) sau tricouri cu dungi si carouri. Dar atentie! Daca va cumparati un tricou cu dungi nu trebuie sa mai aiba un desen pe el deoarece dupa aceea pare prea incarcat. Acesta este ultimul racnet in anul 2009.

In acest an se poarta mai mult tricouri in loc de camasi si in loc de pantofi se poarta incaltaminte comoda, cum ar fi adidasi, tenisi sau sandale. Cum ar fi, de exemplu, sa inlocuiti cravata stransa la gat cu o esarfa subtire.


Ce culori se poarta in anul 2009?
Culoarea anului 2009 pentru barbati este culoarea alb. Mai sunt la moda culorile albastru inchis si turcoaz, chiar si roz. Este recomandat sa nu va cumparati haine galbene si mov.

Accesoriile in anul 2009

Anul acesta sunt la moda maieurile. Este egal ce culoare sunt. Avantajul la maieuri este ca iti mai poti arata si muschii. Celor care nu le plac si nu poarta aceasta imbracaminte pot cumpara tricouri obisnuite cu diferite desene sau tricouri polo. Ce nu trebuie sa lipseasca din dulapul unui barbat sunt accesoriile. In acest an se poarta tot felul: bratari, esarfe, sepci, palarii...

4 comments:

Dobroi Radu spunea...

Haine de boschetari :)) nu pot sa inteleg "moda" asta ..

Anonim spunea...

@Dobroi Radu: Ce este acela un boschetar?

Anonim spunea...

http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=9530 cel mai tare site cu imbracaminte si incaltaminte 2009

Anonim spunea...

Super oferta 2+1, Adica platesti 2 si primesti 3

http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=9058

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit