De'ale scolii

Emigranti in Germania 2009

La Berlin a fost inaugurat un nou proiect pentru integrarea tinerilor imigranti. Finantat prin fonduri europene si de Ministerul Familiei, campania promoveaza angajamentul civic al rezidentilor in Germania. Scopul campaniei initiata la Berlin este de a implica tinerii imigranti in procesul de integrare a altor rezidenti de varste apropiate din Germania.

Ministrul Federal de Interne, Wolfgang Schäuble, a declarat la Berlin ca nimeni nu ar putea sa stie mai multe despre greutatile inceputului intr-o tara straina, sau dificultatile invatarii limbii germane, decat cei care au trecut prin aceasta experienta.

Asadar, in 15 orase germane, printre care Berlin, Bonn, Hannover si München, elevi si studenti imigranti vor preda cursuri de integrare, cursuri de limba germana, dar si literatura, muzica, sau teatru. "Avem nevoie de potentialul acestor tineri", a afirmat la Berlin Ministrul Federal al Familiei, Ursula von der Leyen, unul dintre initiatorii proiectului.

In activitati similare sunt implicati in prezent aproximativ 22% din tinerii imigranti cu varste cuprinse intre 14 si 24 ani. Ministrul von der Leyen spera ca astfel de actiuni sa incurajeze angajamentul acestora. Aceasta noua campanie pentru integrare, care se va desfasura in Germania pe o perioada de 3 ani, a fost finantata de Fondul European pentru Integrare si de Ministerul Federal al Familiei. In poza din dreapta vedeti de unde vin oamenii care emigreaza in Germania.

3 comments:

chopper_lady spunea...

Mici nelamuriri:)
1.ce inseamna Sonstige? Australia? O iau prin eliminare:)
2.Ubriges Europa se refera la statele care nu fac parte din UE?
3. Macedonia,Croatia si alte tari sugubete:p nu tot din Europa fac parte?De ce le-au pus separat?

Alexandru Giurca spunea...

Sonstige - altele. Ar putea fi Australia :)

Ubriges Europa - se refera la state care sunt in jurul Europei, vecine.

Eu-Länder se refera la tarile membre UE

Nu stiu de ce le-au pus separat

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit