De'ale scolii

Rotterdam

In Rotterdam oricine se poate distra de minune pana dimineata pentru ca cel de-al doilea oras ca marime din Olanda se numeste si "metropola petrecerilor". Inainte de toate, Rotterdam este cel mai mare port din Europa. Fiecare al zecelea locuitor al orasului munceste in port. Vezi apa si vapoare oriunde privesti. Frumusetea Rotterdam-ului poate fi cel mai bine descoperita facand un tur al orasului.


Orice turist poate conduce o ambarcatiune-taxi prin Rotterdam, dar numai virtual, in parcul de distractii "Port Experience". Acolo vizitatorii isi pot face o imagine completa asupra marimii portului si orasului Rotterdam. Rotterdam este de o diversitate impresionanta. Exista cultura si arhitectura, economie si gastronomie... In oras traiesc oameni de 170 de nationalitati diferite.

Moda si arhitectura atrag multi oameni din intreaga lume. In Rotterdam se afla cel mai mare muzeu al arhitecturii din lume. Remarcabila mai este si sala de expozitii de arta a orasului. De asemenea, moderna este si piata din centrul Rotterdam-ului. Pe locul fostului terminal pentru vase de croaziera se afla acum halele expozitionale. Muti dintre artistii care isi expun lucrarile acolo, traiesc in Rotterdam. Oamenii din Rotterdam sunt deschisi la nou, iar aici lucreaza multi arhitecti sau designeri creativi. Orasul e o buna sursa de inspiratie.

Rotterdam este cel mai mare port din Europa. Olandezii sunt experti in controlul inundatiilor, renarea solului si recuperarea unor parcele din apele marii, prin construirea de diguri si utilizarea pompelor. Olanda este tara cu cea mai densa populatie din Europa. Floriile reprezinta o cultura importanta in Olanda, alaturi de fructe si legume.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit