De'ale scolii

Pictura pe pene de lebada

Aceste opere, care se afiseaza la muzeu, au fost realizate cu multa rabdare si binenteles cu o atentie deosebita. Ele sunt facute de Ian Davie, un artist britanic specializat. Pentru fiecare dintre aceste picturi fiecare piesa este pictata intr-o saptamana. Inainte de a vinde produsele sale, el a tebuit sa invete si a incercat de foarte multe ori. Acum s-a obisnuit si poate sa picteze foarte frumos. Acum, picturile sale se vand bine, el castigand intre 600 si 800 de euro. Acum el doreste sa creeze imagini mai mari, pe care le vinde pentru 2.000 de euro.

Dupa ce strange penele dintro crescatorie de langa locuinta sa, acesta le spala si le indrepta pe fiecare. Apoi incepe sa le picteze. Mai intai el incepe sa isi schiteze ce vrea sa picteze. Detine o panza de 30 de centimetri lungime si 8 centimetri latime, asa ca trebuie sa stia exact ce va picta. El a inceput sa picteze de la varsta de 40 de ani. Dar se pare ca se pricepe bine. Cateva poze vedeti mai jos:


4 comments:

Boogie spunea...

Foarte interesant. Un stil de arta nou! Este foarte migalos sa pictezi pe pene (cred). Trebuie sa aiba mare grija sa nu greseasca. Bravo lui! Apropos, daca a inceput la 40 de ani, acum cati ani are? In poza nu pare batran.

Unknown spunea...

Are 44 de ani.

Anonim spunea...

citisem si io asta pe http://www.dailymail.co.uk/news/article-1164414/The-artist-feather-light-touch-paints-discarded-swan-plumes.html

e misto ce face acest om

Unknown spunea...

@nume: Acolo am vazut si eu articolul. Pozele le-am luat tot de acolo.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit