De'ale scolii

O zi excelenta

Pot sa spun ca astazi o fost o zi excelenta pentru mine. M-am trezit la ora 8:00. Profesoara de istorie este bolnava, deci nu am facut prima ora, istoria. Am luat un 1 la biologie, la ascultare. Vorbim despre pasari. Nici ultima ora nu am facut-o pentru ca profesoara nu a venit la ora si noi am plecat mai devreme acasa.


Astazi, la Cottbus a fost o vreme foarte frumoasa, incat am planificat sa ne intalnim la teren sa jucam putin fotbal. Binenteles ca inainte de a juca fotbal, imediat dupa ce am venit de la scoala am mancat inghetata. Pe la ora 15:00 ne-am adunat cu totii la teren (am fost cam 8, ceilalti baieti nu au avut timp). Eu de abia acum am venit acasa, pe intuneric. A fost asa de cald, incat am jucat fotbal in tricou.

Singurul lucru care m-a deprimat astazi a fost ca la ora de muzica profesoara ne-a ascultat si eu ma uitam la ea, pentru ca nu am invatat nimic. Am avut noroc, pentru ca s-a razgandit si nu ne-a mai dat note. Cand a vazut ca numai o fata din toata clasa a invatat, ne-a anuntat ca dam ora urmatoare test.

Un alt lucru bun care mi s-a intamplat astazi este ca, am aflat ca maine nu mergem la scoala. (nu, nu este sarbatoare) Va spun maine de ce nu ne-am dus la scoala.

Acesta este conservatorul din Cottbus.

5 comments:

Anonim spunea...

O zi excelenta cu 1 la biologie :-j

TOtusi cred ca ai gresit...

Unknown spunea...

Notele sunt diferite in Germania. 1 inseamna 10, 2 inseamna 9 si 8...

Anonim spunea...

Exact Dragos, 1 este nota cea mai mare. Si nu numai in Germania sunt altfel, aproape in fiecare tara din Europa este altfel. O pot spune cu siguranta, deoarece am fost la scoala in mai multe tari. Sistemul difera de la tara la tara. Daca altii ar auzi ca ai spune "am luat un 10 la romana!" s-ar uita ciudat la tine, hehe:P
Bravo pentru nota, Alexandru!

Unknown spunea...

@Anonim: Multumesc de felicitari. Cred ca a fost o experienta interesanta scoala in mai multe tari.

文章 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit