De'ale scolii

Miss Germany 2009

In acest an s-au prezentat la concurs pentru a obtine titlul de Miss Germany 7500 de candidate. In finala au ajuns doar 22 de domnisoare care pot sa castige marele premiu. Dintre aceste 22 de domnisoare titlul de Miss Germany a fost inamanat tinerei Doris Schmidts, nascuta la Brasov, venita in 1990 in Germania, cu parintii si cu sora ei mai mare.


Doris Schmidts este studenta la Facultatea de Stiinte Economice din Karlsruhe, in primul semestru. Inaintea concursului, a mai trecut cu bine si primele examene. Ea este talentata, cinta la pian si este pasionata de arta culinara, mancarea ei preferata fiind sarmalele.

Miss Germany este nu doar incoronata ca cea mai frumoasa femeie a anului in Germania ci primeste in dar si un autoturism, va absolvi si va putea face excursii la Paris, Puerto Rico si pe insula Borkum din Marea Nordului.

Concursul pentru titlul Miss Germany dateaza din 1927. Candidatele pot avea varsta cuprinsa intre 16 si 28 de ani, nu au voie sa fie casatorite, sa aiba copii, sa fie tatuate si sa fi suferit o operatie. Oameni afirma ca interesul pentru acest concurs a fost cel mai mare din istoria de 82 de ani a competitiei si se pare ca juriului ii plac femeile brunete si inteligente.

1 comments:

Pantofi Dama spunea...

hmm frumoasa miss germania :D

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit