De'ale scolii

Grand Theft Auto IV s-a vandut in aproape 13 milioane de exemplare

Tocmai acum cateva minute am vazut un articol pe ShackNews. Articolul se refera la Grand Theft Auto IV si la succesul lui. De la finalul anului trecut si pana in prezent, jocul de actiune Grand Theft Auto IV s-a vandut in aproape 13 milioane de exemplare. In aceste 13 milioane de exemplare sunt incluse toate cele trei versiuni disponibile, si anume pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Vanzarile Grand Theft Auto IV au acoperit 40% din totalul de copii comercializat de Take-Two in primul trimestru al anului. Si un prieten de-al meu detine Grand Theft Auto IV. El s-a informat despre joc si mi-a spus si mie cateva lucruri.

Numele personajului principal este Niko Bellic, un om est-european care a venit in Liberty City pentru a vedea acest oras. Actiunea se va petrece in Liberty City in anul 2007, dar orasul este mai mare decat cel din Gta San Andreas. Statuia Libertatii se numeste in Gta IV Statuia Fericirii. Harta este mai mica decat cea din San Andreas, dar are mult mai multe detalii.

Nu exista avioane in Gta IV deoarece ideea unui singur oras cu mai multe aeroporturi nu este foarte realista (exista putine orase cu mai multe aeroporturi). In joc sunt mijloace de transport mai obisnuite fata de Gta San Andreas, care oferea jetpacks si alte chestii, dar exista foarte multe feluri de motociclete. In Gta IV exista mai multe arme decat in celalalte versiuni.

Exista si o extensie care se numeste The Lost and Damned si doborat recordurile drept cel mai download-at joc din lume.


1 comments:

Anonim spunea...

WOW!! Nu ma asteptam...

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit