De'ale scolii

Donald Duck implineste 75 de ani

Exact la data de 13 martie 1934 s-a "nascut", in studiourile Walt Disney, celebrul personaj de desen animat Donald Duck, care a debutat in filmul "The wise little hen", pe 9 iunie 1934. In anul 1943, Donald devine, cu adevarat un star si primeste Premiul Oscar pentru rolul din The Führer's Face.


El are trei fii: Tick, Trick si Track. Donald Duck este mai tanar decat Mikey Mouse si adorata sa, Mini. Se spune ca pentru ca s-a nascutpe 13, intro zi de vineri, are ghinionul de care are parte in toate episoadele. Numele sau intreg este Donald Fauntleroy Duck. Din 1934 pana astazi, Donald a aparut in 17 filme si in 8 seriale de televiziune.

El a fost personajul principal in 19 jocuri video si in 15 reviste de benzi-desenate. In plus, el este singurul personaj de desene animate care este mascota unei universitati. El este mascota universitatii din Oregon.

In 2005, Donald Duck s-a alaturat unelor personaje de desene animate, cum ar fi : Mickey Mouse, Bugs Bunny, Duffy Duck, The Simpsons, Winnie the Pooh, si Alba ca Zapada.

Mai jos aveti un episod care mi-a placut mie:




2 comments:

allé spunea...

:) - - - unii nu îmbătrânesc niciodată

Anonim spunea...

Intradevar, buna observatie. Oare cum sa facem sa fim si noi ca ei?

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit