De'ale scolii

Samsung prezinta Blue Earth

Samsung Electronics a facut public, in cadrul Mobile World Congress 2009, telefonul full-touch screen “Blue Earth” ce functioneaza pe baza energiei solare. Sub sloganul “The Blue Earth Dream: Eco-living with SAMSUNG mobile”, Samsung isi consolideaza angajamentul de a proteja mediul inconjurator prin proiectarea unor produse prietenoase cu mediul si dezvoltarea unui program de activitati destinate clientilor sai.

Blue Earth este primul telefon full-touch screen care functioneaza pe baza energiei solare. Incarcarea se realizeaza prin intermediul panoului solar ce se afla pe partea din spate a telefonului. In acest mod, oamenii pot folosi telefonul oriunde si oricand doresc.

Luminozitatea ecranului, durata de iluminare si Bluetooth-ul pot fi setate pe modul economic, iar utilizatorilor li se permite sa foloseasca energia intr-un mod eficient cu un simplu click pe “Eco-mode”. Prin functia “eco walk” utilizatorii isi pot numara pasii prin intermediul unui pedometru incorporat, calculand cu cat au fost reduse emisiile de CO2, in timp ce ei au ales sa mearga in locul folosirii unui mijloc de transport motorizat. Aceasta functie unica le permite utilizatorilor sa calculeze valoarea pasilor pe care i-au facut raportata la numarul de copaci pe care i-au salvat in acest timp.

Desi am mai vazut telefoane realizate din materiale "eco", Samsung a realizat primul terminal mobil de acest fel dotat cu touchscreen. Specificatiile tehnice ale telefonului nu sunt momentan cunoscute. Vizitati www.samsung.com pentru mai multe informatii. Sursa


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit