De'ale scolii

Milionarii germani isi muta banii in Hong Kong si Singapore

Milionarii germani, care detin conturi cu foarte multe zerouri in Elvetia, au decis sa isi mute in masa banii in Asia, si mai ales in Hong Kong si Singapore, potrivit unui articol aparut ieri in Der Spiegel. Transferul banilor a fost determinat de faptul ca in perioada imediat urmatoare va intra in vigoare tratatul referitor la dubla impozitare fiscala intre Germania si Elvetia, masura care ii va pedepsi pe germanii care fraudeaza fiscul.

Informatia oferita de Der Spiegel arata ca, potrivit calculelor expertului bancar al Partidului Popular Elvetian, Hans Kaufmann, miscarile de capital depasesc suma de 50 de miliarde de euro. Numai in primele opt luni ale acestui an au disparut circa 62 de miliarde de franci elvetieni, care erau depozitati in bancile din tara, a afirmat Kaufmann intr-un interviu.

8 comments:

Razvan spunea...

nu e primul exemplu din istorie, este deajuns ca un client important sa renunte sau sa inceapa sa foloseasca un serviciu bancar si va fi urmat de ceilalti, fara nici o justificare.. cred ca efectul de turma functioneaza oriunde...

Cristi spunea...

Nu cred ca e vorba de efectul de turma, pur si simplu cat mai multi au decis sa isi mute averea pe o alta piata stiind ca urmeaza sa intre in viigoare legea cu dubla impozitare fiscala.

natuerliche arzneimittel spunea...

E piata in continua expansiune e normal ceea ce fac ei

Centrala termica pe gaz spunea...

Daca au aflat ca intra in vigoare aceasta lege au facut foarte bine, e normal sa iti muti averea pe o alta piata ca sa stai linistit.

Boiler tank in tank spunea...

Elvetia nu mai e cea fost!Si paradisul bancar se muta in Asia!E normal sa-ti muti averea daca ti se impoziteaza dublu!

dan spunea...

Stiu ei ce stiu daca isi muta banii .. nu o faceau degeaba

jocuri online spunea...

mai bine ii muta la mine acasa ...

Auto secondhand spunea...

masuri de precautie trebuie sa isi ia tot timpul:D

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit