De'ale scolii

Kazakhstan-Germania: Live, Echipe

Meci care se disputa pentru Euro 2012 - Calificari in etapa a IV-a din grupa A si care are loc intre Kazakhstan si Germania. Cei de la Kazakhstan se afla pe locul 5 cu 0 puncte dupa 3 etape unde au trei infrangeri si un golaveraj de o goluri date si 7 primite. Kazakhstan vine dupa un meci jucat jucat pe teren propriu impotriva celor de la Belgia, meci pe care l-au pierdut cu scorul de 2-0. Germania se afla pe primul loc cu 9 puncte dupa 3 etape unde au trei victorii si un golaveraj de 9 goluri date si 1 gol primit. Germania vine dupa un meci jucate pe teren propriu impotriva celor de la Turcia , meci pe care l-au castigat cu scorul de 3-0. Nu cred ca vor avea problema in acest meci cei de la Germania care vrea sa termine pe primul loc grupa si cred ca vor bate la o diferenta de mare marcand inca din prima repriza si merg pe pronosticul ca Germania va castiga ambele reprize.

Echipe
Germania: Neuer, Lahm, Mertesacker, Badstuber, Westermann, Khedira, Kroos, T. Müller, Özil, Podolski, Klose
Anternor: Löw

Kazakhstan: Sidelnikov, Kislitsyn, Abdulin, Popov, Kirov, Nurgaliyev, Karpovich, Geteriyev, Schmidtgal, Zhumaskaliyev, Khiznichenko
Antrenor: Storck

3 comments:

Catalin spunea...

3-0 pentru Germania, 0-0 la pauza. Nu a fost chiar un scor prea mare dar nwmtii au castigat fara cea mai mica problema.

Infiintare PFA spunea...

Am ajuns si eu prin Kazachstan, cred ca a fost prima si ultima data cand am auzit de ea ... ma bucur ca am citit de ea si in articolul asta.

Centrale Atmos spunea...

Echipa Germaniei este una dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit