De'ale scolii

120 de ani de la nasterea scriitoarei Agatha Christie

Cei 120 de ani de la nasterea celebrei scriitoare Agatha Christie sunt sarbatoriti astazi printr-un nou logo special care apare pe pagina motorului de cautare Google, intr-o serie deja binecunoscuta utilizatorilor.

Conform Cartii Recordurilor, citata de enciclopedia online Wikipedia, autoarea Agatha Christie este cea mai bine vanduta scriitoare de carti din toate timpurile. Conform Wikipedia, doar Biblia s-a vandut in mai multe exemplare decat cele 4 miliarde de exemplare pe care Agatha Christie a reusit sa le vanda de-a lungul timpului.

De asemenea, Agatha Christie este scriitorul care a fost cel mai tradus, cartile ei fiind traduse in cel putin 100 de limbi.

3 comments:

health spunea...

hai sa incep prin a-i ura un la multi ani! asta in memoria ei... apoi sa zicem k pt mine numele ei este legat de lucrarea "10 negri mititei" pe care am citit-o la o varsta desutl de frageda si cu care am asociat-o pe celebra scriitoare... :)

Biletul zilei pariuri spunea...

Intotdeauna goole stie sa marcheze momentele importante, de aia e nr 1. Si cei 120 de ani de la nasterea celebrei scriitoare Agatha Christie sunt sarbatoriti astazi printr-un nou logo special

patuturi spunea...

Am citit multe carti de Agatha Christie cand eram mica!

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit