De'ale scolii

Sharp va lansa un smartphone 3D anul acesta

Sharp va lansa pana la sfarsitul anului un smartphone3D care poate fi folosit fara ochelari speciali. Cel mai mare producator de telefoane mobile din Japonia intentioneaza sa concureze cu iPhone-ul celor de la Apple. Smartphone-ul ar putea avea si o camera 3D.

Sharp si-a dezvaluit, in aprilie, tehnologia 3D pe care vrea sa o foloseasca pentru ecrane mici precum cele de telefoane mobile sau console portabile de jocuri. Astfel de dispozitive folosesc deja tehnologia 3D deoarece utilizatorii se uita la ecran dintr-o pozitie fixa, asa ca nu este dificila folosirea lor fara ochelari speciali.

2 comments:

jocuri noi spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

Porumbelul spunea...

Da, tehnologia 3D nu va pătrunde cu adevărat în piață cât timp impune purtarea ochelarilor. Asta știu și producătorii, nu degeaba se lucrează intens la perfecționarea tehnologiilor autostereoscopice atât pentru televizoare/monitoare cât și pentru smartphone-uri, unde problemele sunt mai puțin complicate, așa cum spuneai și tu.

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit