De'ale scolii

Emigrare in Noua Zeelanda 2010 - Romani in Noua Zeelanda

Noua Zeelanda este o tara cu o populaţie relativ mica in comparatie cu suprafata teritoriului, avand numai 3,6 milioane de locuitori pe circa 270.000.km2 de suprafata. Tara este compusa din doua insule mari, North Island si South Island si cateva insule mici imprastiate pe suprafata Oceanului Pacific de Sud. Capitala, Wellington, se gaseste in punctul cel mai sudic al insulei de Nord, North Island si are circa 400.000 de locuitori. Metropola Noii Zeelande este insa Auckland, care cu peste 2 milioane de locuitori este orasul cel mai mare din Pacificul de Sud – Polinezia. Clima variaza de la temperata oceanica la subtropicala.

Frumuseţea si curatenia acestei mici tari insulare este renumita. Se mai poate adauga la aceasta stilul linistit al vietii din Noua Zeelanda si nivelul minim de coruptie – Noua Zeelanda este a treia tara din lume pe lista tarilor cel mai putin corupte! Cetatenia se poate obtine dupa circa trei ani de sedere in Noua Zeelanda iar pasaportul Noii Zeelande este acceptat pe plan international.


5 comments:

Firma de curatenie spunea...

www.curatenie-firma.ro

Unknown spunea...

Nu se vede bine in Firefox!

Alexandru Giurca spunea...

@Serban: Eu folosesc Firefox si se vede foarte bine. Merge si in IE8 si in Chrome. Mai sunt unele probleme in Opera...

Masaj erotic spunea...

Este o tara frumoasa dar nu stiu cati din noi ne permitem biletu de avion pana acolo sa nu mai zic de celelate costuri mari.

Anonim spunea...

Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre NOUA ZEELANDA.

Ghid complet despre:

Stil de viata; Investitii; Munca; Emigrare.

http://www.immigration-newzealand.coltbox.ro

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit