De'ale scolii

Cele mai vandute jocuri din toate timpurile

5) Grand Theft Auto: Primele 2 jocuri din serie nu au realizat nimic din succesul jocului. Faima a inceput cu GTA 3 care s-a vandut in peste 60 de milioane de exemplare pe PC si PS2. Unitati vandute: 65 de milioane4) Final Fantasy : Primul joc din serie a aparut in 1987 dar ca si in cazul GTA doar Final Fantasy VII a creat mega-succesul fiind cel mai de succes joc japonez de pe PlayStation 1. Unitati vandute: 75 de milioane.
3) The Sims  (PC): este cel mai puternic joc de PC si singurul joc din top care a reusit performanta de a ajunge aici fiind vandut doar pe UN singur mediu: PC. Este cel mai vandut joc pe PC din toate timpurile. EA a anuntat in 2008 o varianta pe Nintendo Wii. Unitati vandute: 90 de milioane
2) Pokemon (Gameboy): Serialul a creat dependenta in randul copiilor din intreaga lume la mijlocul anilor '90 si era normal ca producatorii sa scoata un joc dupa serial. Unitati vandute: 164 de milioane.
1) Mario : Lider incontestabil, jocul pe care cred ca la jucat 99 % din oameni care au avut vreodata un calculator sau vreo consola fie ea din 1980 sau 2000. Mario este cel mai vandut joc al tuturor timpurilor cu o istorie de 25 de ani. Unitati vandute: 195 de milioane.

1 comments:

carucioare gemeni spunea...

Dintre toate, am jucat Mario si GTA , mi-a placut foarte mult cel din urma, pentru ca era cam ca un film. :)

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit