De'ale scolii

Cum se fac bani pe timp de criza

Doua studente germane au deschis in Köln un magazin. In KISD (Kölner International School of Design) se comercializeaza mobila, imbracaminte si accesorii realizate de studentii acestei facultati germane. Se vinde absolut orice. Producatorii primesc cea mai mare parte din incasari. Studentilor li se da posibilitatea sa aiba un loc de munca si sa isi castige banii intr-un mod diferit, nu muncind ca ospatari sau angajati prin supermarket-uri.

Clientii stiu ca la KISD nu se gasesc produse in serie, ci doar unicate si stiu sa aprecieze originalitatea acestor. Nici pretul nu este foarte mare. Chiar daca proprietara magazinului se bucura ca banii incasati din vanzari ii ajuta pe colegii ei de facultate, scopul infiintarii. Magazinul are scopul sa le arate oameniilor ca din putin se poate face mult. Mai este si un loc unde te poti informa despre universitate.

6 comments:

ana spunea...

scii despre blgul meu ca ar fi... [danke!]

dar eu cite aflu de la tine...
:0

Anonim spunea...

Foarte interesanta scoala! Am cautat pe Google link-ul si am gasit http://kisd.de/ Este si in engleza (pentru cei care nu stiu germana).

Unknown spunea...

@ana: Ma bucur ca iti place ce gasesti pe blog.

Unknown spunea...

@anonim: Acest site este al institutiei care tine de Universitatea Köln. Site-ul magazinului este: http://www.kisdshop.de/ Din pacate nu se pot vedea prea multe poze si este numai in germana.

Anonim spunea...

Este interesant dar unele lucruri sunt si cam prea scumpe.

Anonim spunea...

Sunt scumpe dar de calitate si unicate. Deci face :)

Trimiteți un comentariu

Campanii non-profit